counter

Μαρίνα Πατούλη: "Στον χώρο της πολιτικής υπέστην χλευασμό και σεξισμό" - Τι είπε για την προσωπική της ζωή;

Μαρίνα Πατούλη: "Στον χώρο της πολιτικής υπέστην χλευασμό και σεξισμό" - Τι είπε για την προσωπική της ζωή;
Μαρίνα Πατούλη: "Στον χώρο της πολιτικής υπέστην χλευασμό και σεξισμό" - Τι είπε για την προσωπική της ζωή;

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε η Μαρίνα Πατούλη.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις φετινές γιορτές, την κριτική που δέχεται και στην προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης! Γιώργος Πατούλης: Οι σχέσεις με την Μαρίνα Πατούλη μετά το διαζύγιό τους και ο γιος τους! "Είναι 18 χρονών φαντάρος…"

Όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη

«Είναι ξεχωριστές για εμένα οι φετινές γιορτές. Ο γιος μου υπηρετεί το στρατιωτικό του και η έλλειψή του είναι σημαντική. Ετοιμάζω την κούτα με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες για να πάω στον γιο μου που υπηρετεί στην Κύπρο. Δεν ξέρω αν θα τον δω μέσα αλλά θα πάω να ανταλλάξουμε ευχές και αυτό είναι συγκινητικό», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, η ίδια είπε: «Στον χώρο της πολιτικής, που είναι δύσκολος, υπέστην χλευασμό και σεξισμό. Στο θέμα της εμφάνισής μου, σίγουρα μπορεί να ξενίζει κάποιους, αυτούς που μένουν στη επιφάνεια. Και στο τέλος, αυτή είναι η πρόκληση, να μπορέσουμε να πείσουμε μέσα από τον λόγο και τα έργα που θα κάνουμε και που έχουμε κάνει. Σε μία συντηρητική ελληνική κοινωνία όλη η προβολή της εικόνας του Κασσελάκη και όλης αυτής της νοοτροπίας, είναι κάτι ξένο σε εμάς. Δεν πρέπει να έχουμε στερεότυπα και να αφήνουμε μακριά τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό».

«Τα θέμα της υιοθεσίας γενικότερα είναι πολύ λεπτό, και όχι μόνο στα ομόφυλα ζευγάρια. Με προβληματίζει, τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών να μην αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην ενσωμάτωση τους στο σχολικό περιβάλλον», συμπλήρωσε στη συνέχεια η ίδια.

Όσον αφορά το σπίτι της με τα “χρυσά”, η Μαρίνα Πατούλη είπε:  «Δεν μετάνιωσα που έδειξα τα χρυσά στο σπίτι μου, είδα ανθρώπους δυο ταχυτήτων ακόμα και στο σχολείο. Όταν πήγα στο σχολείο, την επόμενη μέρα, οι μαθητές μου μου έλεγαν, “κυρία γιατί σας χλεύασαν;”. Εξήγησα στα παιδιά τι είναι η σάτιρα, τα όριά της, δηλαδή, δεν μπορεί να θίγει οικογενειακά πρόσωπα. Πριν τον χωρισμό μου είχαμε μία εξωστρεφή παρουσία λόγω του συζύγου μου, τώρα με ενδιαφέρει η πορεία του γιου μου και η αυτοδιοίκηση. Έχω παραμελήσει την προσωπική μου ζωή».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR