counter

Μαρίνα Πατούλη: Απαντά για το "μυρίζεις πτωμαΐνη" στον Γρηγόρη Λέων - "Πέρασε για να με συγχαρεί και του είπα…"

Μαρίνα Πατούλη: Απαντά για το "μυρίζεις πτωμαΐνη" στον Γρηγόρη Λέων - "Πέρασε για να με συγχαρεί και του είπα…"
Μαρίνα Πατούλη: Απαντά για το "μυρίζεις πτωμαΐνη" στον Γρηγόρη Λέων - "Πέρασε για να με συγχαρεί και του είπα…"

Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε την Τετάρτη (18/10) η Μαρίνα Πατούλη, η οποία κατέβηκε υποψήφια Δήμαρχος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να περάσει στον β’ γύρο.

Μεταξύ άλλων, η πρώην σύζυγος του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, τοποθετήθηκε για την φράση «μυρίζεις πτωμαΐνη» που φέρεται να  είπε στον Γρηγόρη Λέων στον β’ γύρο των εκλογών.

Να τονίσουμε ότι στον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος ο Μάριος Ψυχάλης, με ποσοστό 54,38%, έναντι του 45,62% που συγκέντρωσε ο γνωστός ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Την πρώτη Κυριακή των εκλογών έξω από το 4ο Δημοτικό της Πεύκης που ήταν υποψήφιοί μου σύμβουλοι για να υποδέχονται και να διευκολύνουν τον κόσμο στην ψηφοφορία, πέρασε ο κύριος Λέων και τους χλεύασε λέγοντάς τους “Εδώ μυρίζει πτωμαΐνη και το ξέρω από τη δουλειά μου αυτό”.

Διαβάστε επίσης: Mαρία Kαρλάκη - Bλάσσης Xολέβας: Η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους για το δημοσίευμα που τους ήθελε ζευγάρι

Ήθελε να υποδηλώσει ότι η δική μας παράταξη δεν βγαίνει. Με ενημέρωσαν οι υποψήφιοί μου. Θεώρησα ότι θα έπρεπε να κρατήσουμε τον πολιτικό πολιτισμό και γι’ αυτό δεν μπήκαμε σε καμία διαδικασία να απαντήσουμε. Όταν βγήκανε τα αποτελέσματα, εμείς πήραμε την τρίτη θέση.

Στην διάρκεια της περιόδου από την πρώτη στη δεύτερη Κυριακή υφιστάμεθα χυδαιότητες και άσχημους χαρακτηρισμούς, οι υποψήφιοί μου από τους υποψηφίους του. Δημιουργήθηκε ένα πολύ άσχημο περιβάλλον, στο οποίο είχα ηθικό χρέος απέναντι στην δική μου παράταξη κάποια στιγμή να νιώσουν κι αυτοί κάποια δικαίωση.

Έτσι λοιπόν όταν φτάσαμε στην δεύτερη Κυριακή, πέρασε για να με συγχαρεί και του είπα “σε ευχαριστώ πολύ, η πτωμαΐνη δεν προήλθε από εμάς”. Όφειλα και στους συνυποψηφίους μου, ηθικά να του δώσω αυτή την απάντηση. Ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος καταδικάζω τέτοιου είδους συμπεριφορές».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR