counter

Μαριάννα Παινέση: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της (Φωτογραφίες)

Μαριάννα Παινέση: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της (Φωτογραφίες)
Μαριάννα Παινέση: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της (Φωτογραφίες)

Μαμά για φορά έγινε η Μαριάννα Παινέση που έφερε την Τρίτη στον κόσμο μια υγιέστατη κορούλα. Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM που προβλήθηκε στο Star, εδώ και λίγες ημέρες βιώνει μαζί με τον σύζυγό του Προκόπη Ζορμπά, το θαύμα της γέννησης.

Η Μαριάννα Παινέση, που γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων, το μεσημέρι του Σαββάτου πήρε εξιτηριο από το μεαυτηριο και μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της επέστρεψε στο σπίτι της. Στο πλευρό της ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Προκόπης Ζορμπάς.

«Έχουμε πλέον το μωράκι μας στην αγκαλιά μας και η αίσθηση είναι μοναδική!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γυναικολόγο - μαιευτήρα μου Ανδρέα Κόμη και την μαία μου Βίκυ Ιωσηφέλη για την πολύτιμη καθοδήγηση και στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα, αλλά και την κλινική και το ανθρώπινο δυναμικό της, για την φροντίδα που μας παρείχαν! Ακόμη, ευχαριστώ όλους εσάς για τις ευχές που μου στέλνετε και το ενδιαφέρον που μου δείχνετε καθημερινά! Το ταξίδι αυτό έφτασε αίσια στο τέλος του και μια καινούρια περιπέτεια έχει ήδη ξεκινήσει για εμάς» έγραψε η Μαριάννα Παινέση στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα δυο φωτογραφίες από τη στιγμή του εξιτηρίου της.

Θυμίζουμε πως το καλλίγραμμο μοντέλο είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό του GNTM, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Η Μαριάννα Παινέση και ο γυμναστής σύντροφός της, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 11 Μαρτίου λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο η μικρή τους πριγκίπισσα, η οποία τους έχει πάρει ήδη τα μυαλά!

Μιλώντας για τον σύζυγο της και τη γνωριμία τους, η Μαριάννα Παινέση είχε πει σε συνέντευξή της στις αρχές Φεβρουαρίου: «Είμαστε μαζί δυο χρόνια. Ο Προκόπης είναι γυμναστής. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο. Ο Προκόπης έκανε την πρώτη κίνηση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR