counter

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: "Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου, μετά από 6 μήνες ενέδωσα"

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: "Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου, μετά από 6 μήνες ενέδωσα"
Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: "Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου, μετά από 6 μήνες ενέδωσα"

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Μυρσίνη Κοντού παραχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, την γνωριμία τους, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της απέναντι στον σύντροφό της. «Έχει πολλά θετικά ο άτιμος. Μου αρέσει που είναι τόσο δραστήριος, καταπιάνεται με τα πάντα, ότι βάλει στο μυαλό του θα το καταφέρει. Είναι 33 ετών και έχει καταφέρει τα πάντα από το 0. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν κάνει καθόλου δουλειές στο σπίτι, ούτε το πιο απλό. Θα ήθελα να έχουμε περισσότερες στιγμές μαζί. Όταν γυρνάει αργά το βράδυ στο σπίτι θα ήθελα να μην πέφτει κατευθείαν για ύπνο, να βλέπουμε μια ταινία, έστω κάτι», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συνέχισε λέγοντας:

«Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτική με την απόφαση του Σάκη να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί είναι ένα χώρος που δεν τον γνωρίζει, ωστόσο ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Σάκης, βοηθάει πολύ κόσμο, οπότε θεωρώ ότι θα συμβάλει θετικά σε αυτό τον χώρο». 

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης: Η επιθυμία να γίνει πατέρας και οι σκέψεις για πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σχετικά με την γνωριμία τους, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου, ερχόταν και έπαιρνε καφέ από το μαγαζί, ο Σάκης έμπαινε από την μια πόρτα, εγώ έβγαινα από την άλλη, δεν ήθελα να τον βλέπω. Η προσπάθεια και η επιμονή που έκανε, στο τέλος της ημέρες με γοήτευε. Μετά από έξι μήνες ενέδωσα. Αν μου κάνει πρόταση γάμου θα το δείτε, θέλω να προσπαθήσει όμως και όχι να τον προϊδεάσω».

Τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναφέρθηκε και στη κρίση η σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, λέγοντας: «Είχαμε περάσει κρίση όταν μπήκα στο παιχνίδι. Αυτή η κρίση μου άλλαξε την ζωή, οπότε όλα για κάποιον λόγο γίνονται στη ζωή».  

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR