counter

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Για πρώτη φορά μακριά από τον Σάκη Κατσούλη μετά από 6,5 μήνες

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Για πρώτη φορά μακριά από τον Σάκη Κατσούλη μετά από 6,5 μήνες
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Για πρώτη φορά μακριά από τον Σάκη Κατσούλη μετά από 6,5 μήνες

Για πρώτη φορά μετά από 6,5 μήνες χωρίστηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Από την επανασύνδεση τους στο Survivor 2021 μέχρι και σήμερα, οι δυο τους δεν έχαναν μέρα που να μην είναι μαζί, ωστόσο τώρα αναγκάστηκαν να μείνουν χώρια αφού η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ ο Σάκης Κατσούλης παρέμεινε στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ρίξτε μια ματιά! Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω"

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απαθανάτισε ένα στιγμιότυπο από την βίντεο κλήση που είχε με τον Σάκη Κατσούλη.

«Μετά από 6,5 μήνες μακριά σου», έγραψε η ίδια.

Ο νικητής του Survivor All Star αναδημοσίευσε το story της συντρόφου του και απάντησε: «Άδικη ζωή… χαχαχα… εκείνη στα μπάνια της, εμείς σε λίγο live».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη πως είναι ο άνθρωπος του και ότι θα ήθελε να γίνει η μητέρα των παιδιών του.

«Για µένα η Μαριαλένα είναι το άλλο µου μισό, ο άνθρωπός µου, το στήριγμά µου στα εύκολα, αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα και πόσο µάλλον για δύο χρονιές στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, εκεί όπου η αντιστοιχία των μηνών που περνάμε χωρίς κινητά και επιπλέον ασχολίες θεωρώ ότι είναι πολλαπλάσια της προσωπικής ζωής.

Για µένα είναι μια γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση, μιας και τερματίζοντας στην τρίτη θέση για δεύτερη φορά στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης αποδεικνύει περίτρανα ότι της αξίζει 100% και ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανέναν αντίπαλό της ούτε στο κοµµάτι της επιβίωσης αλλά ούτε και στο αγωνιστικό κοµµάτι.

Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα µια πρόβα πρότασης γάμου, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω και, φυσικά, εύχομαι σύντομα η σχέση µας να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα αναμένονται. Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών µου».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR