counter

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω"

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω"
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω"

Την πρώτη της ανάρτηση λίγες ημέρες την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου του Survivor All Star, έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το απόγευμα της Κυριακής (16/07).

Η Μαριαλένα που κατάφερε και φέτος όπως και το 2021 να φτάσει στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που τη στήριξε, ενώ δήλωσε περήφανη που έφτασε ξανά μέχρι το τέλος.

«Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του… ένα ταξίδι με πολλές δυσκολίες και εμπόδια και είμαι πολύ περήφανη που τα ξεπέρασα και έφτασα μέχρι το τέλος! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο αυτό τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και δεν έπαψε να μας πιστεύει ούτε λεπτό! Υ.Γ. Σημασία στην ζωή δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω!» έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Kατσούλης: Το ενδεχόμενο γάμου με την Mαριαλένα Pουμελιώτη

Θυμίζουμε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε μήνυμά της στα instastories είχε αναφέρει λίγες ημέρες πριν: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι βγάζω Story και κρατάω κινητό και σας μιλάω μετά από τόσους μήνες. Παρ’ όλα αυτά είμαι αρκετά καλά, είμαι κουρασμένη και προσπαθώ να ξεκουραστώ αλλά δεν τα καταφέρνω με επιτυχία. Κοιμόμαστε κάθε μέρα στις 6 το πρωί. Μου στέλνετε μηνύματα ότι δεν είμαι τόσο ενεργή στα social media. Τώρα γυρίσαμε, να δούμε λίγο τις οικογένειές μας, να τακτοποιήσουμε κάποιες δουλειές και εκκρεμότητες. Τις επόμενες ημέρες θα είμαι όλη δική σας. Θα απαντήσω σε ό,τι ερώτηση μου κάνετε. Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά. Είμαι εδώ να βάλω τα πάντα στη θέση τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας. Τα μηνύματα και η αγάπη σας είναι ατελείωτη και θα το λέω κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχατε εσείς, εμείς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες και θα μιλήσω. Αυτό που με κάνει πραγματικά χαρούμενη είναι ότι κάποιοι άνθρωποι που μας ήξεραν καλά και μας στήριζαν από το πρώτο Survivor, ό,τι και να άκουσαν, όπως και αν το μοντάζ ήθελε να μας βγάλει κάπως διαφορετικούς προς τα έξω, δεν επηρεάστηκαν ποτέ και συνέχισαν να μας στηρίζουν και να μας αγαπούν! Τα μηνύματα αγάπης είναι ατελείωτα και είναι χρέος μου να απαντήσω και να σας αποδείξω με γεγονότα ότι πάρα πολλά πράγματα δεν είναι όπως φάνηκαν ή όπως κάποιοι θέλησαν να τα βγάλουν… δεν θα τα προσπεράσω! Θα μιλήσω γιατί όπως είπα είναι κρίμα και άδικο! Σας αγαπώ ρεεε!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR