counter

Μαρία Ολυμπία: Πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του νέου αγαπημένου της! "Η σύζυγός του τον πέταξε έξω από το σπίτι"

Μαρία Ολυμπία: Πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του νέου αγαπημένου της! "Η σύζυγός του τον πέταξε έξω από το σπίτι"
Μαρία Ολυμπία: Πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του νέου αγαπημένου της! "Η σύζυγός του τον πέταξε έξω από το σπίτι"

Ο Βρετανός σεφ Τόμας Στρέικερ όπως όλα δείχνουν είναι ο νέος σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας, κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Το μοντέλο κυκλοφορεί με τον νέο της αγαπημένο και οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η Μαρία Ολυμπία παρουσιάζεται ως "πέτρα του σκανδάλου" στον γάμο του γνωστού σεφ, μιας και σύμφωνα με την Daily Mail, "η σύζυγος του Στρέικερ τον πέταξε έξω από το συζυγικό τους σπίτι, αφού πληροφορήθηκε ότι είχε σχέση με την πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας". Η εφημερίδα επικαλείται φίλους του Στρέικερ και της συζύγου του, Νταβίνα, που δήλωσαν ότι ήταν "συντετριμμένη" όταν πληροφορήθηκε την απιστία του! 

Ο 33χρονος σεφ παντρεύτηκε την ηθοποιό Νταβίνα Πόουνα, σε μια εκκλησιαστική τελετή στο Wiltshire το 2015.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ολυμπία: Τα ρούχα της κοστίζουν 7.200 ευρώ & είναι βγαλμένα από άλλη εποχή

 

"Πολλοί άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε και ζητούσαν από τον Τομ να το πει στην Νταβίνα, αλλά προφανώς δεν το έκανε, οπότε το έκαναν εκείνοι. Δεν νομίζω ότι το αρνήθηκε. Είναι ένας παντρεμένος άνδρας με δύο μικρά παιδιά και η Νταβίνα αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό. Του ζήτησε να φύγει από το σπίτι στο βόρειο Λονδίνο, το οποίο είχαν αγοράσει σχετικά πρόσφατα μαζί και το έφτιαχναν. Όλα αυτά συνέβησαν πριν ο Τομ φωτογραφηθεί με την πριγκίπισσα.

Ξέρω ότι η Νταβίνα είναι συντετριμμένη. Προφανώς δεν είναι αυτό που ήθελε. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, φρόντιζε τα παιδιά τους και υποστήριζε τον Τομ, με την καριέρα του να έχει προτεραιότητα τα τελευταία οκτώ χρόνια", αναφέρουν πηγές της Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φίλοι της εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου λένε ότι η ίδια θεωρούσε ότι ο γάμος του Στρέικερ είχε τελειώσει πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε σχέση μαζί του. Παρόλα αυτά, πριν από μερικές ημέρες, η ίδια εθεάθη χαμογελαστή και ευδιάθετη στους δρόμους του Νότινγκ Χιλ, μαζί με τον νέο της αγαπημένο. 

Photo Credits: Instagram @olympiagreece

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR