counter

Μαρία Ολυμπία: Ζευγάρι με διάσημη ηθοποιό ο πρώην της! Η κοινή απόδραση στο Παρίσι

Μαρία Ολυμπία: Ζευγάρι με διάσημη ηθοποιό ο πρώην της! Η κοινή απόδραση στο Παρίσι
Μαρία Ολυμπία: Ζευγάρι με διάσημη ηθοποιό ο πρώην της! Η κοινή απόδραση στο Παρίσι

Ο χωρισμός της Μαρίας Ολυμπίας και του Βρετανού αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον έσκασε σαν βόμβα πριν από ένα μήνα περίπου ωστόσο μάλλον ο ίδιος έχει ήδη βρει τον έρωτα. Οι δυο τους ήταν μαζί τρία χρόνια αλλά τελικά ο αριστοκράτης, προχώρησε στα προσωπικά του.

Ο Περεγκρίν Τζον Ντίκινσον Πίρσον εθεάθη σε τρυφερές προσωπικές στιγμές στο Παρίσι με την ηθοποιό του Game of Thrones Σόφι Τέρνερ.Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό τραγουδιστή, τραγουδοποιό και ηθοποιό Τζο Τζόνας και χώρισαν πριν από λίγους μήνες. Η ηθοποιός και ο 29χρονος Βρετανός κληρονόμος ταξίδεψαν στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα εν μέσω του διαζυγίου της που εκκρεμεί με τον Τζο Τζόνας και αν προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι, δεν τα κατάφεραν αφού εθεάθησαν μαζί στο σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord και αργότερα στο Stade de France.

Η Μαρία Ολυμπία με τον Πέρεγκριν Πίρσον

Μάλιστα οι δυο τους φωτογραφήθηκαν ενώ φιλιούνταν, αλλά τα πρόσωπά τους δεν φαίνονται καθαρά στην εικόνα. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην Sun ότι τους είδαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord, όπου φαινόταν να έχουν καλή διάθεση. "Έφτασαν μαζί με το Eurostar από το Λονδίνο", αναφέρει το ρεπορτάζ. "Έπειτα ο Περεγκρίν έβγαλε το καπέλο του και έσκυψε για να της δώσει ένα φιλί. Μετά το φιλί, χώρισαν οι δρόμοι τους".

Η Σόφι Τέρνερ με τον πρώην σύζυγό της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους συναντήθηκαν αργότερα ξανά στο Stade de France, όπου η Τέρνερ έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2023. Ο  Πίρσον επέστρεψε στο σπίτι του στο Chelsea του Δυτικού Λονδίνου, με μια βαλίτσα, επιβεβαιώνοντας ότι έλειπε σε ταξίδι. Όταν ρωτήθηκε για το ταξίδι του στο Παρίσι με την Τέρνερ δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία με τον πρώην της Μαρίας Ολυμπίας και τη νέα του σύντροφο:

Photo Credits: ZUMA PRESS\Instagram @ olympiagreece

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR