counter

Μαρία Μενούνος: Ευχάριστα νέα για την υγεία της μητέρας της

Μαρία Μενούνος: Ευχάριστα νέα για την υγεία της μητέρας της
Μαρία Μενούνος: Ευχάριστα νέα για την υγεία της μητέρας της

Είναι γνωστό πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια η μητέρα της Μαρίας Μενούνος δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, η μητέρα της Ελληοαμερικανιδας παρουσιάστριας είχε διαγνωστεί με καρκίνο 4ου σταδίου στον εγκέφαλο.

Όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα στέκεται δίπλα της δίνοντάς της κουράγιο. Πρόσφατα μάλιστα, μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως η υγεία της μητέρας της έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε μια ακτινογραφία της μητέρας της από τον Νοέμβριο και την τελευταία που έβγαλε μέσα από την οποία φαίνεται πως ο όγκος στον εγκέφαλο έχει συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

 «Εχθές λάβαμε υπέροχα νέα για τη μαμά. Ο όγκος στον εγκέφαλο έχει συρρικνωθεί. Το να γίνει κάτι τέτοιο, χωρίς επέμβαση θεωρείται μεγάλη μάχη. Σαν οικογένεια δεν είμαστε θαυμαστές της χημειοθεραπείας. Μέσα σε τρεις μήνες, είδαμε την συρρίκνωση στην φωτογραφία αυτή. Πήγαμε ακόμη και στο Μεξικό για τις θεραπείες. Επίσης βρίσκεται σε αυστηρή διατροφή, χωρίς ζάχαρη και υδατάνθρακες. Τον τελευταίο καιρό προσευχόμασταν αρκετά», έγραψε μεταξύ άλλων η Maria Menounos στην ανάρτησή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR