counter

Maria Menounos: Έτσι ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο!

Maria Menounos: Έτσι ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο!
Maria Menounos: Έτσι ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο!

Πριν από λίγες ημέρες η Maria Menounos μίλησε στο αμερικανικό People για το πρόβλημα υγείας της, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι υποβλήθηκε σε αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλό της.

Μεταξύ άλλων, η Ελληναμερικανίδα παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως έλαβε την διάγνωση την Άνοιξη, ωστόσο, δεν είπε τίποτα στους γονείς της μέχρι να έρθει η στιγμή του χειρουργείου, στις 8 Ιουνίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Περιγράφοντας τη στιγμή που μαζί με τον αρραβωνιαστικό της μίλησαν στους γονείς της, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Πήγαμε στο δωμάτιό τους και τους είπα “έχουμε κάτι να σας πούμε”. Κάθε φορά που το λέω αυτό, ο κόσμος λέει “είσαι έγκυος” και ήταν κάπως “όχι, δεν είναι κάτι καλό”».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είπα "θέλω να καταλάβεις ότι εσύ έχεις καρκίνο στον εγκέφαλο, δεν είναι όμως όλοι οι όγκοι καρκινικοί. Βρήκαμε έναν όγκο μέσα μου. Θα κάνουμε επέμβαση την Πέμπτη"».

Η είδηση φυσικά σόκαρε τους γονείς της, ωστόσο η παρουσιάστρια διατήρησε μια θετική στάση, την οποία, όπως λέει, παίρνει από τη μητέρα της.

«Ήταν πάντα θετική», είπε μιλώντας για τη μητέρα της και τονίζοντας ότι ο στόχος της είναι απλά να παραμείνει όσο χαρούμενη και ήρεμη γίνεται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR