counter

Μαρία Κίτσου: Οι ευχές στην τηλεοπτική της αδερφή, Δανάη Μιχαλάκη μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Μαρία Κίτσου: Οι ευχές στην τηλεοπτική της αδερφή, Δανάη Μιχαλάκη μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της
Μαρία Κίτσου: Οι ευχές στην τηλεοπτική της αδερφή, Δανάη Μιχαλάκη μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Για πρώτη φορά γονείς θα γίνουν σε λίγους μήνες η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες», ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (07/08) την εγκυμοσύνη της με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, όπου μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Παπαγεωργίoυ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση πως θα γίνει πατέρας

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία γιόρτασε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά της.

Οι ευχές της Μαρίας Κίτσου

Κάτω από την ανάρτηση της ηθοποιού τα likes και οι ευχές δε σταμάτησαν στιγμή. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να ευχηθούν δημόσια στη Δανάη Μιχαλάκη για την εγκυμοσύνη της και η Μαρία Κίτσου.

Η τηλεοπτική αδερφή της Δανάης Μιχαλάκη στις «Άγριες Μέλισσες» έγραψε χαρακτηριστικά σε σχόλιό της: «Λατρεία μου!!Φως μου!! Παντοτινή μου μικρή αδερφή!!! Κάθε ευλογία στη ζωή σου!! Σε λατρεύω!!!».

Θυμίζουμε πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Σύρο, τον Αύγουστο του 2021.

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη υπήρχε. Δεν το περίμενε ότι θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο. Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν τη ρομάντζα.

Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από τη σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά, με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ» είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την πρόταση γάμου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR