counter

Μαρία Ιωαννίδου για Βαγγέλη Σειληνό: "Με ζήλευε πάρα πολύ, μου είχε δώσει ένα δυνατό χαστούκι"

Μαρία Ιωαννίδου για Βαγγέλη Σειληνό: "Με ζήλευε πάρα πολύ, μου είχε δώσει ένα δυνατό χαστούκι"
Μαρία Ιωαννίδου για Βαγγέλη Σειληνό: "Με ζήλευε πάρα πολύ, μου είχε δώσει ένα δυνατό χαστούκι"

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου.

Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διάστημα που συνεργάστηκε και παντρεύτηκε με τον Βαγγέλη Σειληνό.

Δείτε επίσης! Μαρία Ιωαννίδου: Η γυμνή σκηνή που της έκανε ζημιά στην καριέρα - "Να, αυτή η φωτογραφία εδώ είναι από τη Λυσιστράτη"

Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου

«Οι γονείς μου δεν ήθελαν να είμαι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Σειληνό. Στην αρχή δεν με δεχόντουσαν στο σπίτι. Ο Βαγγέλης ήρθε και με ζήτησε. Με πίεζε, έλεγε "ή θα έρθεις να σε κάνω παρτενέρ μου ή αλλιώς δεν έχει". Την πρώτη νύχτα του γάμου έκλαιγα γοερά και με έστειλε σπίτι μου. Με ζήλευε πάρα πολύ και μετά, ζήλεψε και τον Φρέντυ Γερμανό που μπήκε στη ζωή μου.

Μου είχε δώσει ένα δυνατό χαστούκι, πόνεσε. Μου είπε ότι θα με σταματήσει από παρτενέρ του, αλλά τελικά τον σταμάτησα εγώ. Δεν μου μιλούσε επάνω στη σκηνή. Μια φορά με έσκασε κάτω επίτηδες, σε ένα ακροβατικό. Μας παρακολούθησε σε έξοδό μας με τον Γερμανό. Περίμενε δύο ώρες μέσα στο ταξί. Έγινε χαμός», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Ακόμη, η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο: «Φοβάμαι τα γηρατειά. Κάθε μέρα ανακαλύπτω μια ρυτίδα, ανακαλύπτω μια χαλάρωση. Δεν φαίνεται η ηλικία μου, μικροδείχνω. Έχω καλό DNA. Έχω κάνει δύο φορές μπότοξ και κάνω και γυμναστική».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR