counter

Μαρία Ηλιάκη: Θήλασε δημόσια την κόρη της στην Ελβετία (Βίντεο)

Μαρία Ηλιάκη: Θήλασε δημόσια την κόρη της στην Ελβετία (Βίντεο)
Μαρία Ηλιάκη: Θήλασε δημόσια την κόρη της στην Ελβετία (Βίντεο)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη από τότε που έφερε στον κόσμο, τον καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια γέννησε πριν από περίπου 1,5 μήνα ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είναι λογικό είναι ενθουσιασμένη.

Μάλιστα η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και μας έδειξε τη στιγμή που θηλάζει δημόσια την κόρη της στην Ελβετία.

«Για κάποιο καιρό έτσι θα πίνουμε τον καφέ με καρότσια...τεράστιες τσάντες ...πάνες και μωρομαντηλα! ...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Ηλιάκη.

Ακόμη, η Μαρία Ηλιάκη μέσω των instastories της περιέγραψε πως θήλασε δημόσια την πριγκίπισσά της σε μια από τις πρώτες εξόδους που έκαναν μαζί σε καφετέρια.

«Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη», είπε και συνέχισε: «Μετά πήγα να τη θηλάσω ξανά, αλλά κάπως ντράπηκα, επειδή είχε πολύ κόσμο, δεν ξέρω… μάλλον αυτή αισθάνθηκε την αγωνία μου και παιδιά…. η μικρή άρχισε να σπαράζει, να μην θηλάζει με τίποτα. Να μην ξέρω τι να κάνω. Την πάω μέσα στο ξενοδοχείο και καταφέραμε να θηλάσουμε».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR