counter

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η απόφαση να αλλάξει το όνομά της και ο τρόπος που το έμαθαν οι δικοί της άνθρωποι

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η απόφαση να αλλάξει το όνομά της και ο τρόπος που το έμαθαν οι δικοί της άνθρωποι
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η απόφαση να αλλάξει το όνομά της και ο τρόπος που το έμαθαν οι δικοί της άνθρωποι

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Νόρα Καούρη μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η ίδια αναφέρθηκε στην απόφασή της να αλλάξει το όνομά της σε «Αίθρα» και αποκάλυψε πως οι δικοί της άνθρωποι το έμαθαν από το διαδίκτυο.

Δείτε επίσης! Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: "Ο πατέρας μου απιστούσε κι εγώ ναρκωτικά και τρέλα – Εσείς με τις τέλειες οικογένειές σας, καλά;"

Όσα είπε η Αίθρα Λυκουρέζου

«Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί. Το Αίθρα είναι στην ψυχή και την καρδιά μου και σημαίνει “φωτεινός ουρανός”. Όποιος διαβάσει αρχαία φιλοσοφία, θα καταλάβει ότι όλοι στην αρχαία Ελλάδα άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, γιατί μετά αλλάζεις ως άνθρωπος. Άρα το όνομα που είχες και σου είχαν δώσει οι γονείς σου δεν σε αντιπροσωπεύει πια. Επειδή είμαι Ελληνίδα 100% μέχρι το κόκκαλο, αγαπώ ό,τι μου έχουν περάσει οι πρόγονοί μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μην αλλάξω το όνομα μου.

Δεν το ανακοίνωσα στους δικούς μου ανθρώπους, καταρχάς δεν ρωτάω, το έμαθαν μέσα από το διαδίκτυο. Σκοπός της ζωής μου είναι, όλα αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια, να τα μοιράσω στον κόσμο, ως σύμβουλος ευεξίας.

Δεν έχω καμία σχέση με την τηλεόραση. Εγώ αγαπώ τα social media, αγαπώ να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει τι να κάνω.

Μεγάλωσα σε μία οικογένεια που πάντα υπήρχαν κουτσομπολιά και έχω μάθει να μην ακούω τι λένε τα ΜΜΕ. Δεν υπήρξε χρονιά που να μην έλεγαν κάτι. Είμαι μπαινάκης βγαινάκης. Δεν με επηρεάζει η γνώμη των άλλων γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τον αγώνα που δίνω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Όπως λέει ο Πλάτωνας: “Γνώμη έχουν όλοι, γνώση για γνώμη έχουν;”», είπε η Αίθρα Λυκουρέζου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR