counter

Μάρα Μεϊμαρίδη: “Από το καλοκαίρι έχω πάθει τέσσερα ατυχήματα”

Μάρα Μεϊμαρίδη: “Από το καλοκαίρι έχω πάθει τέσσερα ατυχήματα”
Μάρα Μεϊμαρίδη: “Από το καλοκαίρι έχω πάθει τέσσερα ατυχήματα”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» εμφανίστηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη η οποία είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή της και υπέστη κάκωση στο πόδι.

Δεν είναι όμως το πρώτο ατύχημα για την ίδια καθώς δήλωσε: «Αυτό το ατύχημα είναι το νούμερο 4. Φαντάσου ότι κάποιος έχει πάρει ένα ξύλο και σου χτυπάει τα πόδια προκειμένου να σε ακινητοποιήσει. Η πρώτη άποψη στη μεταφυσική είναι αυτό που λέμε γρουσουζιά, γκαντεμιά, έχω και μια ποντικομαμή που με σιχαίνεται εκεί μέσα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό. Δεν μου βαράει τα χέρια, μου βαράει τα πόδια να μου τα ακινητοποιήσει. Έχω χ@στεί απάνω μου. Επειδή ο φόβος φυλάει τα ήμερα και θέλω να τελειώσω το βιβλίο, αυτές τις δύο μέρες που είμαι στο κρεβάτι, γράφω».

Μεταξύ άλλων η κα. Μεϊμαρίδη ζήτησε τη γνώμη της παρουσιάστριας και των συνεργατών της για το αν θα πρέπει να εμφανιστεί στο J2US του Σαββάτου και η Κατερίνα Καινούργιου πραγματοποίησε ψηφοφορία στα social media, έτσι ώστε ο κόσμος να αποφασίσει για το αν θα δώσει το «παρών». Το τηλεοπτικό κοινό ζήτησε Μάρα Μεϊμαρίδη κι εκείνη όπως φαίνεται δεν θα τους χαλάσει το χατίρι.

Παρόλα αυτά ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη στην εκπομπή και της είπε αν δε νιώθει καλά να μην πάει στο J2US.

Αναμένεται, λοιπόν, να δούμε το Σάββατο αν θα παρευρεθεί στο show τραγουδιού.

Δείτε όσα είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη στην Κατερίνα Καινούργιου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR