counter

Μάρθα Καραγιάννη: Για πρώτη φορά η εικόνα ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε για την αποτέφρωσή της

Μάρθα Καραγιάννη: Για πρώτη φορά η εικόνα ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε για την αποτέφρωσή της
Μάρθα Καραγιάννη: Για πρώτη φορά η εικόνα ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε για την αποτέφρωσή της

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε η Μάρθα Καραγιάννη κάποια χρόνια πριν φύγει από τη ζωή, για την αποτέφρωσή της, παρουσίασε για πρώτη φορά η Ντόρα Δούμα, στην κάμερα της εκπομπής  Super Κατερίνα.

Η αείμνηστη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια συγκατοικούσε μαζί με την κολλητή της φίλη, Ντόρα Δούμα, κι εκείνη μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και την ζωή της Μάρθας Καραγιάννη. 

«Το έχω πάρει απόφαση ότι η Μάρθα φυσιογνωμικά δεν υπάρχει μέσα στο σπίτι, αλλά υπάρχει, όλο το σπίτι είναι η Μάρθα. Δεν θέλω να τη βγάλω από το σπίτι της, αν να είναι εδώ. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Μου λείπει η παρέα της, ήμασταν φίλες 54 χρόνια», είπε η ίδια. 

Διαβάστε επίσης: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την Μάρθα Καραγιάννη: "Την είχα δει τελευταία, ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι, δεν μίλαγε..."

«Εγώ παντρεύτηκα, χώρισα και όταν πέθαναν οι γονείς μου και οι δικοί της, μου λέει “μ@ρή να σου πω κάτι. Δεν μένουμε μαζί;”. Είχε κάνει ένα παιδάκι, που πέθανε όταν ήταν 7 μηνών. Έκτοτε δεν έμεινε ξανά έγκυος, έκανε προσπάθειες να πάρει παιδί, όμως στα 40 είπε τέλος, “δεν αντέχω άλλο”», τόνισε. 

«Με κατηγόρησαν ότι δεν άφηνα κανέναν να δει τη Μάρθα. Όταν η Μάρθα είχε κάνει δύο εγχειρήσεις και τότε είχαμε κορονοϊό και μου είπε ο γιατρός “δεν θέλω να πλησιάζει κανείς”, τι θα έκανα; Από καρδιά έφυγε η Μάρθα. Ξύπνησε το πρωί, έφαγε το πρωινό της κι εγώ πήρα τον Σούρα και του λέω “βλέπω ότι δεν έχει κέφι”. Μιλούσαν οι δυο τους στο τηλέφωνο κι έσβησε», δήλωσε η Ντόρα Δούμα

Για την αποτέφρωση, που κατάφερε να γίνει μετά από αγώνα, τόνισε: «Ευτυχώς που είχα το χαρτί αγάπη μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR