counter

Μαντώ Γαστεράτου: Η απάντηση της στις φήμες περί… εγκυμοσύνης!

Μαντώ Γαστεράτου: Η απάντηση της στις φήμες περί… εγκυμοσύνης!
Μαντώ Γαστεράτου: Η απάντηση της στις φήμες περί… εγκυμοσύνης!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Μαντώ Γαστεράτου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Νίκο Ισηγόνη. Από εκείνη την ημέρα η ζωή τους έχει γίνει ακόμα πιο όμορφη, ενώ οι δυο τους κάνουν σχέδια για να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Πρόσφατα, μάλιστα, κυκλοφόρησαν νέες φήμες που θέλουν την Μαντώ Γαστεράτου να περιμένει το πρώτο τους παιδί. «Δεν είμαι έγκυος. Απλώς για αρκετούς μήνες μετά την εκπομπή αφέθηκα και δεν πρόσεχα πολύ τον εαυτό μου. Παραδόθηκα στο junk food» ανέφερε η ίδια στη «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μανούλα: «Θέλω πολύ να γίνω μανούλα και νιώθω έτοιμη. Έχω εστιάσει πολύ στην οικογένεια μου».

Οι φήμες για το αν είναι έγκυος η 28χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός άρχισε πριν από λίγες ημέρες, όταν βρέθηκε  σε κοσμικό event με πρησμένα μαγουλάκια και με… άβαφη ρίζα στο μαλλί. Εκεί, φυσικά, ρωτήθηκε πότε με το καλό έρχεται το μωράκι. «Αυτό το ξέρει ο Θεός. Δεν το ξέρω εγώ. Να μη χαμογελάσω; Αφού λέμε ωραία πράγματα. Όνειρα κάνουμε όλοι, οπότε είμαι σε αυτό το mood» απάντησε η Μαντώ Γαστεράτου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR