counter

Μάνος Πίντζης: "Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου"

Μάνος Πίντζης: "Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου"
Μάνος Πίντζης: "Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου"

Ο Μάνος Πίντζης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.

Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, σε όσους αμφισβητούν την διεθνή καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε στις γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει λόγω μόντελινγκ και τη σχέση με την πρώην σύζυγο του.

O Μάνος Πίντζης μίλησε αρχικά για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη και για τη φιλία. «Από την ίδια αφετηρία θα ξεκινούσα εγώ με έναν άνδρα συνάδελφο μου, άλλα στο τέλος δεν θα ήμουν αποδεκτός από όλους. Από την Θεσσαλονίκη μου λείπει η επικοινωνία με τους ανθρώπους. Εδώ οι άνθρωποι «ανοίγονται» πιο δύσκολα. Η φίλια δεν μου λείπει γιατί έχω πολύ κάλους φίλους στην Αθήνα», είπε ο Μάνος Πίντζης.

Διαβάστε επίσης: H έντονη αντίδραση του Mάνου Πίντζη όταν αρνήθηκαν να τον αγκαλιάσουν– “Πάτε καλά; Τι φοβάστε;”

Ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέχεια: «Φέτος δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις, είχα μονό θεατρικές. Δεν απαντάω στα άτομα που αμφισβητούν την διεθνή μου καριέρα, ας μπουν να δουν. Έχω δουλέψει μόνο με επαγγελματίες, δεν μου έχει τύχει κάποιος παραπάνω διαχυτικός. Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου».

Για την πατρότητα και τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, ο Μάνος Πίντζης υπογράμμισε: «Δεν μπορώ τους γονείς που κάνουν παιδιά για το lifestyle και για να το δείχνουν. Νομίζω ότι έχει κλείσει το κομμάτι της πατρότητας για έμενα. Με την πρώην γυναίκα μου έχω πολύ καλές σχέσεις, βγαίνουμε για φαγητό με τα παιδιά».

Ο Μάνος Πίντζης αποκάλυψε επίσης πως: «Δεν με φλερτάρουν , ίσως είμαι τρομακτικός και βγάζω μία ανασφάλεια. Είμαι πολύ σταθερός στις σχέσεις μου. Ήμουν ταπεινό παιδί, περνούσα απαρατήρητος στο σχολείο. Οι συμμαθήτριές μου δεν πίστευαν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήμουν ντροπαλός. Δεν νομίζω ότι έχω σουξέ με τις γυναίκες. Δεν είμαι ο άνδρας κυνηγός, άλλα θα δείξω το ενδιαφέρον μου σε μία κοπέλα. Δεν την “ψώνισα” ποτέ. Φυσικά και με φλερτάρουν άνδρες, είναι κομπλιμέντο».

Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν υπάρχει λόγος να “κανιβαλίσουμε” κι άλλο τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι υπερβολικό και δεν το καταλαβαίνω», σχολίασε ο Μάνος Πίντζης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR