counter

Μάνος Πίντζης: "Έτσι γνώρισα τον κολλητό μου φίλο Γιώργο Καράβα" (Βίντεο)

Μάνος Πίντζης: "Έτσι γνώρισα τον κολλητό μου φίλο Γιώργο Καράβα" (Βίντεο)
Μάνος Πίντζης: "Έτσι γνώρισα τον κολλητό μου φίλο Γιώργο Καράβα" (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής "Στη φωλιά των Κούκου" και ο Αρτ συνάντησαν τον Μάνο Πίντζη ο οποίος μίλησε για τη σειρά στο Ιράν που συμμετέχει, αλλά και για τον κολλητό του φίλο και coach του GNTM Γιώργο Καράβα.

Ο 50χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι συμμετείχε σε casting για να πάρει το ρόλο στο σί­ριαλ εποχής τουρκικής και ιρανικής συμπαραγωγής που παίζει, ενώ τα γυρίσματα δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά σταμάτησαν προσωρινά λόγω της πανδημίας.

Ο Μάνος Πίντζης για τον Γιώργο Καράβα

Όσο για τον Γιώργο Καράβα που είναι κολλητός του φίλος είπε ότι τον γνώρισε μέσω του modeling πριν 4 χρόνια. 

"Άκουγα το όνομα Καράβας από μεγάλα γραφεία στο εξωτερικό. Όταν γύρισα στην Ελλάδα ζήτησα τα φώτα του, βρεθήκαμε και δεθήκαμε σαν φίλοι και είμαστε ουσιαστικοί φίλοι... Θέλω να τον βλέπω κάθε μέρα και να με βλέπει... Είδα τις δουλειές που έχει κάνει στο εξωτερικό και δεν τις ποστάρει καν. Έχει φωτογραφία αγκαλιά με τον Tom Ford και δεν τη βάζει στα social. Είναι πολύ σεμνό παιδί. Όταν μου είπε για το reality μόδας, το GNTM, του είπα ότι θα την πάρει τη δουλειά γιατί είναι το κατάλληλο πρόσωπο." ανέφερε ο Μάνος Πίντζης για τον Γιώργο Καράβα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε στη συνέντευξή του ο Μάνος Πίντζης για τον coach του GNTM:

Νέο FTHIS APP!

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR