counter

Μάνος Δασκαλάκης: Έκανε μήνυση στον διευθυντή της ΜΕΘ, Ανδρέα Ηλιάδη - Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

Μάνος Δασκαλάκης: Έκανε μήνυση στον διευθυντή της ΜΕΘ, Ανδρέα Ηλιάδη - Η ανακοίνωση των δικηγόρων του
Μάνος Δασκαλάκης: Έκανε μήνυση στον διευθυντή της ΜΕΘ, Ανδρέα Ηλιάδη - Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

Την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε τρία άτομα για συκοφαντική δυσφήμιση πέρασε το πρωί της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πρώτος που μήνυσε ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, είναι ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης, όπως έγινε γνωστό στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Open. Ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης μήνυσε τον Ανδρέα Ηλιάδη έχει να κάνει με τα όσα είπε ο εντατικολόγος σε διαδικτυακή του συνέντευξη στο Twitter Space. Η μήνυση στρέφεται και κατά άλλων δύο προσώπων που δεν έχουν γίνει προς ώρας γνωστά.

Τι είχε πει ο Ανδρέας Ηλιάδης

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με τον συγκεκριμένο, εκτός από την μητέρα, γνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή» ήταν τα λόγια του Ανδρέα Ηλιάδη.

Μάνος Δασκαλάκης – Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

Οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας και Δημήτρης Γεωργακόπουλος, εξέδωσαν δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρουν:

«Σήμερα υπεβλήθησαν από τον εντολέα μας Εμμανουήλ Δασκαλάκη ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εγκλήσεις (μηνύσεις) κατά προσώπων, τα οποία το τελευταίο διάστημα, μέσω τηλεοπτικών-διαδικτυακών εκπομπών, τέλεσαν εις βάρος του τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της δημόσιας δυσφήμησης και της δημόσιας συκοφαντικής δυσφήμησης. Για τα σχόλια στα οποία τα πρόσωπα αυτά προέβησαν με αποκλειστικό σκοπό να τον εξυβρίσουν, να τον δυσφημήσουν και να τον συκοφαντήσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Εξυπακούεται πως ανάλογης αντιμετώπισης θα τύχουν και έτερα πρόσωπα τα οποία ήδη έχουν προβεί σε σχετικά σχόλια ή θα προβούν στο μέλλον.

Επαναλαμβάνουμε ότι σύμφωνα με Ν. 4624/2019, η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων σε διαδικτυακούς τόπους, αποτελεί επεξεργασία (διάδοση) των δεδομένων αυτών και δεν επιτρέπεται να γίνεται χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου το οποίο αφορά. Ωσαύτως δεν επιτρέπεται σε κανέναν, μέσω οποιουδήποτε μέσου, άρα ούτε και μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου, η παρουσίαση και δημοσίευση της φωτογραφίας ενός προσώπου σε τρίτους, η επεξεργασία, αναπαραγωγή ή η διάθεση της στο κοινό, καθώς και η αποτύπωση ή η εμφάνιση ή η προβολή της εικόνας κάποιου, χωρίς τη συναίνεση και συγκατάθεση του εικονιζομένου.

Δια της παρούσης ο εντολέας μας δηλώνει για τελευταία φορά ότι δεν συναινεί και εναντιώνεται ρητώς στη δημοσίευση εφεξής των φωτογραφιών τόσο του ιδίου, όσο και των τριών χαμένων τέκνων του, σε οποιαδήποτε μορφή. Επιφυλάσσεται δε για την υποβολή σχετικών μηνύσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς την επιθυμία του αυτή».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR