counter

Μαμά και γιος έγιναν… ξωτικά!

Μαμά και γιος έγιναν… ξωτικά!
Μαμά και γιος έγιναν… ξωτικά!

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα η γιορτή που είναι αφιερωμένη στα παιδιά μιας και οι μικροί μας φίλοι ετοιμάζουν τα γράμματα τους στον Αϊ Βασίλη, στολίζουν το δέντρο μαζί με τη μαμά τους και περιμένουν με ανυπομονησία τις βόλτες και τα δώρα τους.

Στα εγκαίνια του λούνα παρκ της Helexpo “Όνειρο Χριστουγέννων”, που στήθηκε αποκλειστικά για να χαρούν και να γιορτάσουν οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι με τα παιδιά τους. Ανάμεσα τους και η Ευγενία Μανωλίδου με το γιο της Περσέα που απόλαυσαν την επίσκεψη τους στο χώρο. Έπαιξαν, περιπλανήθηκαν στο χώρο και πόζαραν σαν ξωτικά!

Η Ευγενία Μανωλίδου ξέκλεψε λίγο από τον πολύτιμο της χρόνο και τον αφιέρωσε στο γιο της μιας και κάθε παιδάκι θέλει να επισκεφτεί το χώρο του λούνα παρκ που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην περιοχή του Αμαρουσίου. Μαμά και γιος μεταμορφώθηκαν σε ξωτικά με ένα τεράστιο και πλατύ χαμόγελο και έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία που βλέπετε.

Η Ευγενία Μανωλίδου λαμπερή και χαμογελαστή φορώντας ένα κατακόκκινο κραγιόν διασκέδασε και θυμήθηκε για λίγο τα ξένοιαστα παιδικά της χρόνια. Πόζαρε σαν ξωτικό μαζί με τον μικρό Περσέα ο οποίος δε μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του. Λατρεύει τα παιδιά της και την οικογένεια της και πρόσφατα δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει ακόμη ένα παιδί.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR