counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι δήλωνε για την καύση μετά τον θάνατό της έναν χρόνο πριν - Αυτή ήταν η επιθυμία της

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι δήλωνε για την καύση μετά τον θάνατό της έναν χρόνο πριν - Αυτή ήταν η επιθυμία της
Μαίρη Χρονοπούλου: Τι δήλωνε για την καύση μετά τον θάνατό της έναν χρόνο πριν - Αυτή ήταν η επιθυμία της

Θρήνος στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, αφού έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Χρονοπούλου σε ηλικία 90 ετών.

Η σπουδαία ηθοποιός νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της την Κυριακή (01/10) και η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη.

Έναν περίπου χρόνο πριν, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να καεί μετά τον θάνατό της.

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Xρονοπούλου: Η καριέρα, οι γάμοι και το τραγικό ατύχημα με το κερί

«Εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Την όλη διαδικασία παραλαβής της σορού μου, όταν εγκαταλείψω αυτόν τον κόσμο -διότι δεν είναι μόνο η καύση που με απασχολεί αλλά κι όλη η διαδικασία που θα προηγηθεί. Τα έχω όλα μυστικά, όπως κι όλη αυτή την ιστορία, υπό απόλυτη σεμνότητα και λιτά. Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε χρώμα λευκό. Κι όχι φέρετρο. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι.

Το τελευταίο «πάρτι» έχει άλλο πλάνο! Η καύση είναι ένας εξαγνισμός! Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν σκαθάρια και σκουλήκια; Δείξε μου -σε όλη την ανθρώπινη ιστορία- έναν αθάνατο! Έζησε ποτέ κανείς αιώνια; Μια απλή μετάβαση είναι! Είναι η μοίρα μας. Τώρα, αν με ρωτάς πως θα πάρουν οι φίλοι μου αυτήν την απόφασή μου; Εκείνο που είναι βέβαιο, ένας πολύ πολύ αγαπητός μου άνθρωπος γίνεται έξαλλος όταν το ακούει. Κι είπε ότι θα κάνει το παν για να το εμποδίσει! Λυπάμαι, καλέ μου, που οι απόψεις μας διίστανται» είχε πει στην Espresso η Μαίρη Χρονοπούλου.

Σε άλλη της συνέντευξη η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πει: «Δε θέλω να ξέρει κανείς που θα είμαι. Ήρεμα, διακριτικά. Για όνομα του Θεού, όχι κηδείες. Πιστεύω στη σεμνότητα της αποχώρησης. Η μετάβασή μου σε έναν άλλο κόσμο είναι πολύ σοβαρό πράγμα και θέλω να γίνει σεμνά και λιτά. Δε θέλω να γεράσω πάρα πολύ. Ήδη είμαι μεγάλη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR