counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι θα γίνει με την τέφρα της;

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι θα γίνει με την τέφρα της;
Μαίρη Χρονοπούλου: Τι θα γίνει με την τέφρα της;

Σε μια ολόλευκη τεφροδόχο, με ζωγραφισμένο ένα πανέμορφο λουλούδι, βρίσκεται από τις 7.30 το βράδυ της Παρασκευής (13/10) η τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Γιάννης Αρμουτίδης την παραλαβή της τέφρας υπέγραψε από το αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο συντονιστής της ομάδας φίλων της και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος ο οποίος, αφού την παρέλαβε με απόλυτη διακριτικότητα και ασφάλεια, ανέλαβε τη φύλαξή της από κοινού με τον επίσης στενό φίλο της Χρονοπούλου, τον σκηνοθέτη Νίκο Σέκερη.

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Xρονοπούλου: Η καριέρα, οι γάμοι και το τραγικό ατύχημα με το κερί

Στην Αθήνα βρίσκεται, λοιπόν, η τέφρα της αείμνηστη σταρ! Εκεί όπου, όπως είχε αποκαλύψει στην τελευταία της συνέντευξη, ήθελε να μετακομίσει για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της, φεύγοντας από το σπίτι της -που λάτρεψε- στην Παιανία. Τελικά, ό,τι δεν πρόλαβε να υλοποιήσει εν ζωή το «πέτυχε» τουλάχιστον μετά θάνατον!

Σούνιο ή…

Εκεί λοιπόν θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμη, τουλάχιστον έως το 40ήμερο μνημόσυνό της, ίσως και περισσότερο. Και γράφουμε ίσως και περισσότερο, γιατί απομένει να αποφασιστεί οριστικά αν τελικώς θα διασκορπιστεί η τέφρα της στο Σούνιο (όπως ήταν η αρχική της επιθυμία, την οποία συνέταξε εγγράφως το 2019) ή αν θα γίνει εναπόθεσή της σε λιτό μνημείο που θα ανεγερθεί στο σπίτι όπου διέμενε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της, στην Παιανία, και στο οποίο θα υπάρχει η επιγραφή που επιθυμούσε: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Οι δύο επιθυμίες της Μαίρης Χρονοπούλου

Ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να διαμοιραστεί η τέφρα της ώστε να εκπληρωθούν και οι δύο επιθυμίες της. Η Μαίρη Χρονοπούλου, όπως και να έχει, είναι πλέον ελεύθερη! Και το σημαντικότερο, τελικά η Μαίρη, όταν ήθελε κάτι, το κέρδιζε και, όπως απέδειξε, το κέρδιζε και μετά θάνατον, αφού κατάφερε να υλοποιήσει την επιθυμία που δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη: να μετακομίσει από το σπίτι της στην Παιανία στην Αθήνα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR