counter

Μαίρη Χρονοπούλου: "Τη βρήκα πεσμένη στο πάτωμα, ανέπνεε, αλλά δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις της"

Μαίρη Χρονοπούλου: "Τη βρήκα πεσμένη στο πάτωμα, ανέπνεε, αλλά δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις της"
Μαίρη Χρονοπούλου: "Τη βρήκα πεσμένη στο πάτωμα, ανέπνεε, αλλά δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις της"

Δύσκολες στιγμές περνά η αγαπημένη μας ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με πολύ σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, καθώς έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της στην Παιανία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο κολλητός της φίλος, δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος την αναζήτησε για να δει τι κάνει και έμαθε από τη βοηθό της, Νίνο, τη Γεωργιανή οικιακή βοηθό που έχει στο σπίτι της, και τον ηθοποιό Θωμά Χούντα, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό της σε διάφορες περιπέτειες με την υγεία της, για το ατύχημα που είχε..

Μιλώντας στην «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη, ο κ. Χούντας, ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία και έχει βρεθεί παρά πολλές φορές στο πλευρό της, περιγράφει πώς ακριβώς συνέβησαν όλα.

«Την Κυριακή έλειπε η κοπέλα από το σπίτι, είχε ρεπό. Εγώ μίλησα μαζί της τελευταία φορά στις τρεισήμισι το μεσημέρι. Τη ρώτησα “τι κάνεις, Μαιρούλα;” και μου λέει “κοιμάμαι”. Ήταν ξαπλωμένη. Της λέω: “Σήμερα η Νίνο λείπει, θέλεις να έρθω επάνω;”. “Όχι, θέλω να κοιμηθώ, δεν είμαι καλά” μου είπε. Και της λέω: “Μη σηκωθείς και περπατήσεις. Μην πας στην κουζίνα”. Και μου λέει: “Όχι, θα κοιμηθώ”. Γιατί ζαλιζόταν τον τελευταίο καιρό. Κλείσαμε το τηλέφωνο. Γύρισε η κοπέλα περίπου στις επτά και τη βρήκε πεσμένη στο χώρο του σαλονιού. Είχε πέσει και είχε χτυπήσει το κεφάλι της άσχημα.

Η Μαίρη βγήκε από το δωμάτιό της. Εκεί έχει τρία σκαλάκια και από εκεί έπεσε. Είχε πέσει κι άλλες φορές σε αυτό το σημείο. Τελευταία είχε αστάθεια. Ζαλιζόταν. Γενικά, όμως, ήταν καλά. Πριν από λίγες μέρες ήταν στο Ηρώδειο, στη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Μου τηλεφώνησε η Νίνο και πήγα αμέσως. Τη βρήκα πεσμένη στο πάτωμα. Ανέπνεε, αλλά δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις της. Καλώ ασθενοφόρο κατευθείαν και την πήγαμε στο νοσοκομείο, στον Ευαγγελισμό.

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Xρονοπούλου: Η καριέρα, οι γάμοι και το τραγικό ατύχημα με το κερί

Εκεί οι γιατροί την εξέτασαν και τη διασωλήνωσαν αμέσως και από τα πρώτα λεπτά έκριναν ότι η περίπτωσή της είναι πολύ πολύ σοβαρή. Έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο πολύ μεγάλο και παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις κράτησαν αρκετές ώρες και γύρω στις πέντε το πρωί μπήκε στην εντατική» είπε ο ηθοποιός Θωμάς Χούντας, έμπιστος φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου πολλά χρόνια τώρα, ο οποίος μαζί με τη Νίνο τη συνόδευσαν με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Απαρηγόρητη είναι και η γυναίκα που εδώ και ενάμιση χρόνο είναι κοντά στη δημοφιλή ηθοποιό. Η Νίνο βρίσκεται σε σοκ και δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και βρήκε τη Μαίρη Χρονοπούλου πεσμένη στο πάτωμα, αναίσθητη, και να τρέχει αίμα από τη μύτη της.

«Όταν ήρθα, τη βρήκα στο σαλόνι, πεσμένη στο πάτωμα και είχε πολύ λίγο αίμα στη μύτη. Ήταν αναίσθητη. Πήρα τον κ. Θωμά και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και τη σκέπασα με ένα πάπλωμα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Είμαι χαμένη. Αυτό που έπαθα όταν τη βρήκα. Είμαι σε σοκ. Τώρα είμαι σπίτι. Ήρθαμε από το νοσοκομείο επτά η ώρα. Τον τελευταίο καιρό είχε κάποια προβλήματα υγείας και είχε κάνει και κάποιες επεμβάσεις. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Κάνω συνέχεια προσευχή» είπε η Νίνο.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR