counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκινημένος ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος στο αποχαιρετιστήριο πάρτι

Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκινημένος ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος στο αποχαιρετιστήριο πάρτι
Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκινημένος ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος στο αποχαιρετιστήριο πάρτι

Αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι της Μαίρης Χρονοπούλου λένε σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό, που έφυγε σε ηλικία 90 ετών, έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

Το πρωί της Παρασκευής συγκεντρώθηκαν όλοι στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία για να την αποχαιρετήσουν, ενώ η σορός της ηθοποιού θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα όπου και θα αποτεφρωθεί.

Το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων και ο Νίκος Σταγόπουλος, με τον οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε ζευγάρι τη δεκαετία του '90 και η σχέση τους κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Xρονοπούλου: Η καριέρα, οι γάμοι και το τραγικό ατύχημα με το κερί

Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» ο Νίκος Σταγόπουλος είχε πει για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε το κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε και ιδιαίτερα (η Μαίρη Χρονοπούλου). Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή.

Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως "θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς". Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το "Έρωτας αρχάγγελος" του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα».

Παρά τον χωρισμό τους, ο Νίκος Σταγόπουλος και η Μαίρη Χρονοπούλου διατηρούσαν φιλικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR