counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Όσα είχε αποκαλύψει για τον θάνατό της - "Θέλω να έχω ένα καλό τέλος…"

Μαίρη Χρονοπούλου: Όσα είχε αποκαλύψει για τον θάνατό της - "Θέλω να έχω ένα καλό τέλος…"
Μαίρη Χρονοπούλου: Όσα είχε αποκαλύψει για τον θάνατό της - "Θέλω να έχω ένα καλό τέλος…"

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Η σπουδαία ηθοποιός έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή της την Παρασκευή (06/10), μετά από νοσηλεία στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμού.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

Η ηθοποιός στην τελευταία της συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, είχε μιλήσει για τον θάνατο, την καριέρα της, αλλά και για τον κινηματογράφο.

«Στο σινεμά δεν πλήττω. Βαριέμαι, πλήττω! Στο θέατρο μου αρέσουν οι πρόβες, η πρεμιέρα και οι πρώτες παραστάσεις, μετά αυτοκτονία. Μετά δεν αντέχω την αέναη επανάληψη του ίδιου και του ίδιου. Θέλω να πεθάνω» είχε πει αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Xρονοπούλου: Η καριέρα, οι γάμοι και το τραγικό ατύχημα με το κερί

Αναφερόμενη στην απουσία της από τον χώρο της Τέχνης τα τελευταία 20 χρόνια, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε εξομολογηθεί: «Μετά τον τραυματισμό μου πέρασα φρίκη, παράλυτη, 128 κιλά σχεδόν με άνοια, ένα τέρας. Πίστευα ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ. Βρήκα έναν φυσικοθεραπευτή εκπληκτικό και με το πείσμα, στάθηκα όρια στον πρώτο μήνα. Όρθια. Είμαι ευτυχισμένη που τώρα περπατάω».

Σχετικά με τις γιορτινές ημέρες η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δηλώσει: «Μισώ τα Χριστούγεννα έχουν μια τεχνητή, ενέσιμη χαρά για να μην πω υπόθετο χαρά. Βαριέμαι δεν μου αρέσουν τα μελομακάρονα».

Τέλος, για τον θάνατο η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πει τα εξής: «Θέλω να μη γεράσω πολύ, να μην ακολουθήσω το DNA των θηλυκών της οικογένειας μου. Είναι τραγικό. Η μαμά μου έφτασε 107 ετών, η γιαγιά μου 99,5 και η προγιαγιά μου 106. Δεν θέλω αυτό το φρικτό μάκριμα της ζωής μου. Θέλω να έχω ένα καλό τέλος, ήρεμο, σύντομο. Σιχαίνομαι τα γεράματα. Θα μου πεις δεν είσαι μεγάλη; Είμαι αλλά προσπαθώ να μην είμαι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR