counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Μυστήριο γύρω από τον θάνατό της! Το νυχτικό που δε βρέθηκε & το αδικαιολόγητο χτύπημα

Μαίρη Χρονοπούλου: Μυστήριο γύρω από τον θάνατό της! Το νυχτικό που δε βρέθηκε & το αδικαιολόγητο χτύπημα
Μαίρη Χρονοπούλου: Μυστήριο γύρω από τον θάνατό της! Το νυχτικό που δε βρέθηκε & το αδικαιολόγητο χτύπημα

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι της, όταν έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, ωστόσο σχετικά με τον θάνατό της, έχουν προκύψει δύο σημαντικά ερωτήματα.

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα ερωτηματικά γύρω από τον θάνατό της

 Όπως είπε στο "Πρωινό" η Φωτεινή Πετρογιάννη, το ένα έχει να κάνει με ένα ματωμένο νυχτικό το οποίο φορούσε την ώρα που έπεσε και έχει εξαφανιστεί. Το δεύτερο έχει να κάνει με τη θέση στην οποία βρέθηκε επάνω σε ένα χαλί που δεν δικαιολογεί το χτύπημα στο κεφάλι.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τι κίνητρο θα μπορούσε να υπάρξει αν υποθέσουμε ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Μπορεί να είναι και ένα σπρώξιμο, το οποίο έγινε επάνω σε έναν διαπληκτισμό. Εγώ έχω επικεντρωθεί σε κάποια γεγονότα. Δεν είναι μόνο το νυχτικό, είναι και το ασθενοφόρο που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η εταιρεία που έκανε τη μεταφορά. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Ενώ θα έπρεπε αμέσως να ειδοποιηθεί το νοσοκομειακό, ασχολήθηκαν αυτά τα δύο άτομα -η Γεωργιανή και ο φίλος και γείτονας της Μαίρης Χρονοπούλου- με το να την αλλάξουν. Το νυχτικό θα έπρεπε να ελεγχθεί γιατί υπάρχει και DNA.

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Το ρολόι του Κούρκουλου που της είχε χαρίσει η Μαριάννα Λάτση & πούλησε! "Ήθελε να το δώσει γιατί..."

Η Γεωργιανή οικιακή βοηθός την βρήκε αναίσθητη επάνω σε ένα χαλί. Προφανώς φορούσε αυτό το νυχτικό. Αντί να την αφήσουν έτσι όπως είναι και να καλέσουν αμέσως ασθενοφόρο… την άλλαξαν. Μας είπαν ότι το ματωμένο νυχτικό έχει εξαφανιστεί. Βρέθηκε επάνω σε ένα χαλί και το κεφάλι της ήταν προς την πλευρά των σκαλοπατιών. Όταν πέσει κάποιος από τα σκαλοπάτια, θα πρέπει το κεφάλι συνήθως να είναι μπροστά. Αν πέσει πίσω, χτυπάει πίσω. Εδώ χτύπησε μπροστά δεξιά και το κεφάλι ήταν ανάποδα. Αυτά όλα δεν κολλάνε μεταξύ τους.

Κλήθηκαν χθες να καταθέσουν η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR