counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Έτσι θα την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της! Το τελευταίο "πάρτι" στο σπίτι της με κρασιά και γαρίδες

Μαίρη Χρονοπούλου: Έτσι θα την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της! Το τελευταίο "πάρτι" στο σπίτι της με κρασιά και γαρίδες
Μαίρη Χρονοπούλου: Έτσι θα την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της! Το τελευταίο "πάρτι" στο σπίτι της με κρασιά και γαρίδες

Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ενώ νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

Το τελευταίο “πάρτι” της Μαίρης Χρονοπούλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη στην εφημερίδα “Espresso”, σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του, στο υπέροχο σπίτι που λάτρεψε και γλέντησε στα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της, θα μπει η Μαίρη Χρονοπούλου, αυτή την Παρασκευή (13/10) στις 12 το μεσημέρι.

Περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι. Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παντού θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την ασυμβίβαστη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι συντονίζει ο στενός της φίλος Ανδρέας Ανδριανόπουλος και δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου.

Το φέρετρο θα τοποθετηθεί στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Δείτε επίσης! Μαίρη Χρονοπούλoυ: "Έκανε πρόβα το φέρετρό της, ήταν ευχαριστημένη & το διάλεξε"

Μάλιστα, στην εφημερίδα αναφέρεται πως η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτα, σε χρώμα μπλε της νύχτας που σχεδίασε για εκείνη ο σχεδιαστή Χάρης Τσιάρας. Ακόμη, θα φοράει τα κοσμήματα που αγάπησε και το μακιγιάζ θα επιμεληθεί ο στενός φίλος και συνεργάτης της, Αχιλλέας Χαρίτος.

Η σορός θα πρέπει να βρίσκεται στις 15:30 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα – με εικόνες και ήχο – στη ζωή της. Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τη δουν οι φίλοι και οι παριστάμενοι.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR