counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Επέστρεψε στο Instagram - "Ξαφνικά χαθήκαμε, πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας"

Μαίρη Χρονοπούλου: Επέστρεψε στο Instagram - "Ξαφνικά χαθήκαμε, πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας"
Μαίρη Χρονοπούλου: Επέστρεψε στο Instagram - "Ξαφνικά χαθήκαμε, πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας"

Μετά από πολύ καιρό αποχής η Μαίρη Χρονοπούλου επέστρεψε και πάλι στα social media.

H αγαπημένη ηθοποιός, με μακροσκελή της ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής (08/09) εξήγησε πως όλο αυτόν τον καιρό απείχε λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Η ίδια τοποθετήθηκε παράλληλα και για τις δραματικές στιγμές που βιώνει η χώρα μας τους τελευταίες μήνες, από τις καταστροφικές πυρκαγιές και την κακοκαιρία Daniel.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί απο τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φιλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του Instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να’ μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου.

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Xρονοπούλου: Πήρε θέση για τη Δέσποινα Bανδή και τον Βασίλη Mπισμπίκη

Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτα που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενος καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές. Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε. Και τωρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατι όλα αυτα στην πατρίδα μου;

Ξορκίζω τον καταραμμένο χρονο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σημερα την σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)! Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτε! Ειναι το πρωτο μου post. Δεν θα χαθούμε απο δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαίρη Χρονοπούλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR