counter

Μαίρη Συνατσάκη: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Μαίρη Συνατσάκη: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
Μαίρη Συνατσάκη: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της στο Down Town μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή και την καριέρα της, κάνοντας μια από τις πιο ανατρεπτικές φωτογραφίσεις της.

Θα γυρνούσες στο Πρωινό του Αντ1, όπως ο Ουγγαρέζος; Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Δημήτρης με το Πρωινό και δεν έχω καταλάβει. Όμως ξέρω ότι πάει εκεί για το Ouga Challenge. Οπότε, βεβαίως θα το έκανα αν είχα κάτι να παρουσιάσω. Αλλιώς πιστεύω ότι είναι υπερπλήρεις και υπερομάδα.

Συγχύζεσαι όταν σε ρωτούν για τον Μύρωνα Στρατή; Μου είναι εντελώς αδιάφορο το συγκεκριμένο θέμα. Πατάω play και απαντώ. Γενικά όλες οι ερωτήσεις που δεν μου αρέσουν μπαίνουν στη σφαίρα του αδιάφορου, γιατί αν έμπαιναν στη σφαίρα των νεύρων και του εκνευρισμού θα μου ήταν δύσκολο να δίνω συνεντεύξεις. Είναι πολλές οι ερωτήσεις που απαντάω ξανά και ξανά. Αν θα παντρευτώ, αν θα ήθελα να γίνω μάνα…

Ο σύντροφός σου Σπύρος Χατηαγγελάκης είναι ηθοποιός. Έχει άγχος μήπως το όνομά του ταυτιστεί με το δικό σου; Ωχ, δεν θέλω να σκέφτομαι πως σκέφτεται γι’αυτό, ούτε να μιλήσω εξ ονόματός του. Ξέρω όμως ότι αυτό είναι το δικό μου άγχος. Γι’αυτό δεν θέλω να μιλάω καθόλου. Δεν του αξίζει για τη δουλειά, την πορεία και τις συνεργασίες που έχει κάνει. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι. Ο άνθρωπος κάνει πειραματικό εναλλακτικό θέατρο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR