counter

Μαίρη Συνατσάκη - Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αγόρασαν γούρια "Με αγάπη"

Μαίρη Συνατσάκη - Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αγόρασαν γούρια "Με αγάπη"
Μαίρη Συνατσάκη - Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αγόρασαν γούρια "Με αγάπη"

Με αφορμή την ακύρωση του DWTS4 την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκαν μαζί μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και απόλαυσαν μια μέρα γεμάτη ψώνια και ανεμελιά. Οι δυο λαμπερές παρουσίες εκμεταλλεύτηκαν το κενό από τις πρόβες και το Live της Κυριακής και πήγαν να ψωνίσουν για καλό σκοπό στο Golden Hall.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που απ' ότι φαίνεται έχουν αποκτήσει πολύ καλές σχέσεις και κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς, επέλεξαν να αφιερώσουν το ρεπό τους για να βγουν για ψώνια και να δώσουν τον οβολό τους για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η παρουσιάστρια, συγγραφέας και δημιουργός της εκπομπής "Με αγάπη" Μαρί Κυριακού με τη βοήθεια της Ελίνας Αναγνωστοπούλου και του κοσμηματοπωλείου Elle Amber, έχουν δημιουγήσει μία σειρά κοσμημάτων και γούρια, που εκτίθενται σε έιδικό περίπτερο στο Golden Hall, τα έσοδα των οποίων διατίθενται εξολοκλήρου στην  στήριξη της "Εστίας Κοριτσιού Αθηναία Φιλοθέη".

Το φιλανθρωπικό σκοπό και την πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού  που δημιούργησε κοσμήματα και γούρια με την καρδιά του "Με Αγάπη" και του αγαπημένου ήρωα των παιδιών "Μάικ" υποστήριξαν η Μαίρη Συνατσάκη με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που έσπευσαν να προμηθευτούν τα όμορφα κοσμήματα.

Οι δύο φίλες, με casual ντύσιμο και ανεβασμένη διάθεση ψώνισαν κοσμήματα δείχνοντας εμπράκτως  την ευαισθησία τους για τη στήριξη του σκοπού. Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκλεψαν τις εντυπώσεις και έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τα χαμόγελα που μοίραζαν παντού και με την απλότητα τους.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ έκαναν τις βόλτες τους και για αρκετή ώρα έμειναν στο γνωστό κοσμηματοπωλείο μέχρι να δουν όλα τα κοσμήματα και να επιλέξουν εκείνο που τους ταιριάζει. Μάλιστα οι δυο φίλες ψώνισαν και για τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR