counter

Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της έγινε 11 μηνών! Το βίντεο και το μήνυμα για τη μητρότητα

Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της έγινε 11 μηνών! Το βίντεο και το μήνυμα για τη μητρότητα
Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της έγινε 11 μηνών! Το βίντεο και το μήνυμα για τη μητρότητα

Ένα διαφορετικό βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη. Η κόρη της σήμερα έγινε 11 μηνών και η ίδια θέλησε να μιλήσει για τη μητρότητα και για όλα όσα νιώθει μια νέα μαμά τον πρώτο καιρό με το παιδάκι της, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Διαβάστε επίσης! Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την δήλωση σχετικά με το φύλο του παιδιού της

Η Μαίρη Συνατσάκη για τη μητρότητα

«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά! Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια. Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram.

Photo Credits: Instagram @mairiboo

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR