counter

Μαίρη Συνατσάκη - Αιμιλιανός Σταματάκης: Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση

Μαίρη Συνατσάκη - Αιμιλιανός Σταματάκης: Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση
Μαίρη Συνατσάκη - Αιμιλιανός Σταματάκης: Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση

Αθόρυβος χωρισμός για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη, οι οποίοι έβαλαν τίτλους τέλους στη σχέση τους μετά από περίπου δύο χρόνια.

Την αποκάλυψη έκανε ο Άρης Καβατζίκης το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Όπως είπε ο δημοσιογράφος, οι δυο τους χώρισαν και ο χωρισμός τους έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν από πέντε περίπου μήνες.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό που θα πω, αλλά λέω να το πω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Κάποιοι το ξέραμε. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης, εδώ και 5 μήνες δεν είναι μαζί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα παιδιά έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, δεν τράβηξαν τους προβολείς πάνω τους. Έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, έντιμη, είναι φίλοι, απλά δεν είναι ζευγάρι», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Οι δυο τους τους τελευταίους μήνες έκαναν πολύ σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί ήταν στα τέλη Ιουλίου στο θέατρο Άλσος. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης είχαν παρακολουθήσει μαζί την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, ενώ είχαν ποζάρει και στον φωτογραφικό φακό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR