counter

Μαίρη Μηλιαρέση: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη διαφήμιση με τις μάσκες

Μαίρη Μηλιαρέση: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη διαφήμιση με τις μάσκες
Μαίρη Μηλιαρέση: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη διαφήμιση με τις μάσκες

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και την Μαρία Κοκολάκη μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Η γνωστή παρουσιάστρια εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού βρέθηκε στο στόχαστρο, με αφορμή μια διαφήμιση που έκανε με μάσκες και αντισηπτικά.   

Η συγκεκριμένη διαφήμιση κατακρίθηκε για αισχροκέρδεια και πήρε πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ και η ίδια σχολιάστηκε ποικιλότροπος γιατί ήταν το πρόσωπο που την παρωθούσε. Μάλιστα, η ίδια είχε βγει και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Αυτή τη φορά, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η Μαίρη Μηλιαρέση δήλωσε ότι ήταν τρεις μήνες άνεργη όταν της πρότειναν τη συγκεκριμένη δουλειά και δεν γνώριζε ότι θα έβαζαν 10 ευρώ έξοδα αποστολής, ενώ πρόσθεσε οι δεν πληρώθηκε.

«Τι έπαθα, πλήρωσα τα σπασμένα όλων. Τρεις μήνες ήμουν χωρίς δουλειά και περίμενα κάτι να κάνω. Έρχονται και μου λένε για μάσκες και αντισηπτικά. Μου είπαν κάνε αυτή τη δουλειά και μετά θα κάνουμε μόνιμη συνεργασία. Δεν πληρώθηκα γιατί μετά από αυτό περίμενα μόνιμη συνεργασία με το κανάλι.  Αυτή ήταν η πρόταση που είχα. Όταν όμως έσκασε μετά το μπαμ και έμαθα από τα social media ότι είχαν βάλει 10 ευρώ έξοδα αποστολής και λέω εγώ δεν φταίω σε κάτι, δηλαδή η κάθε εταιρεία μπορεί να βάλει και 10 και 20 και 50. Μου έλεγαν στα social media "παίζεις με τον πόνο του κόσμου", "είσαι επώνυμη και πήγες και τα άρπαξες" και τέτοια περίεργα», είπε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR