counter

Μαίρη Μάτσα: Οι φωτογραφίες και τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook για αδικοχαμένη εικονολήπτρια

Μαίρη Μάτσα: Οι φωτογραφίες και τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook για αδικοχαμένη εικονολήπτρια
Μαίρη Μάτσα: Οι φωτογραφίες και τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook για αδικοχαμένη εικονολήπτρια

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε το πρωί της Πέμπτης η Μαίρη Μάτσα, εικονολήπτρια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Το τροχαίο σημειώθηκε στη Μεσογείων, λίγο μετά το ύψος του Σταυρού, ενώ η οδηγός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της. 

Η είδηση του θανατηφόρου τροχαίου έγινε γνωστή ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ωστόσο λίγο μετά τις 9, ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε με σπασμένη φωνή στο «Καλημέρα Ελλάδα» ότι επρόκειτο για την εικονολήπτρια της εκπομπής, Μαίρη Μάτσα

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε στον αέρα πως το τροχαίο σημειώθηκε, ενώ η Μαίρη Μάτσα πήγαινε στο πλατό της εκπομπής. Στον προσωπικό λογαριασμό της Μαίρης Μάτσα στο Facebook, οι φίλοι της δε μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση του θανάτου της και την αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα.

Η Μαίρη Μάτσα είχε περάσει από πολλές εκπομπές, ενώ εργαζόταν ως εικονολήπτρια για πολλά χρόνια στο Mega. Όταν έκλεισε το κανάλι, πήγε στον ΑΝΤ1, όπου τα τελευταία χρόνια είχε την «κάμερα 3» στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Πως έγινε το τροχαίο

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα, στην Λεωφόρο Μεσογείων, μετά τη γέφυρα, στο ρεύμα προς Ραφήνα, όταν η οδηγός του οχήματος, που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο χτύπησε στις προστατευτικές μπαριέρες και στο τοιχίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και στη συνέχεια να καταλήξει. Το όχημα έκανε μια τρελή πορεία 100 περίπου μέτρων, ενώ δευτερόλεπτα μετά, ένα άλλο διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της άτυχης οδηγού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR