counter

Μαίρη Κατράντζου: Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας βαφτίζει το παιδί της

Μαίρη Κατράντζου: Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας βαφτίζει το παιδί της
Μαίρη Κατράντζου: Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας βαφτίζει το παιδί της

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, Μαίρη Κατράντζου, διανύει μια όμορφη φάση στη ζωής της.

Συγκεκριμένα, η ίδια πριν από μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας, Μάριο Πολίτη.

Αυτές τις ημέρες, το ζευγάρι ετοιμάζει τη βάφτιση του μωρού του, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso” οι ετοιμασίες δίνουν και παίρνουν υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες, καθώς τόσο η διάσημη σχεδιάστρια, όσο και ο αγαπημένος της κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η βάφτιση του παιδιού της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, με νονούς τους αγαπημένους τους φίλους Μαρί Σαντάλ, πρίγκιπα Παύλο και Ευγενία Νιάρχου.

Οι καλεσμένοι στη βάφτιση του παιδιού της Μαίρης Κατράντζου

Ένα ονειρικό σκηνικό με την υπογραφή της Φαίης Βαλλίδη, υπό την επίβλεψη Μαίρης Κατράντζου, ετοιμάζεται σε κτήμα των Σπετσών, για το dinner party που θα παραθέσουν οι ευτυχισμένοι και παππούδες του παιδιού με 100 περίπου προσκεκλημένους από την Ελλάδα και τον εξωτερικό. Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων όπως αναφέρει η “Espresso” θα είναι ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ, μέλη των οικογενειών Νιάρχου, Λιβανού, Βαρδινογιάννη, Λω, καθώς και Τζόζεφ και η Σαμπίν Γκετί.

Να θυμίσουμε πως η Μαίρη Κατράντζου και ο Μάριος Πολίτης παντρεύτηκαν στα τέλη Αυγούστου 2021 στις Σπέτσες, μετά από 19 ολόκληρα χρόνια σχέσης, έχοντας στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς. Η Μαίρη Κατράντζου μπορεί να μένει μόνιμα στο Λονδίνο, ωστόσο επέλεξε να κάνει αυτή την παραμυθένια τελετή στο νησί του Αργοσαρωνικού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR