counter

Mad Video Music Awards 2015: Τί φόρεσαν οι διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί;

Mad Video Music Awards 2015: Τί φόρεσαν οι διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί;
Mad Video Music Awards 2015: Τί φόρεσαν οι διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί;

Από τη Φανή Αγγελίδου

Τα βραβεία Mad Video Music Awards, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο με τις ελληνίδες celebrities να περπατούν στο κόκκινο χαλί και τα flash των φωτογράφων και φυσικά του FTHIS.GR, να «παίρνουν» φωτιά!

Η Ελένη Φουρέιρα, επέλεξε να φορέσει μια κρυστάλλινη custom made ολόσωμη φόρμα, που φέρει την υπογραφή του Vrettos Vrettakos και την συνδύασε με κοσμήματα του οίκου Serkos.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φόρεσε ένα λευκό mini  φόρεμα των Deux Hommes και το ταίριαξε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα Jimmy Choo ενώ κράτησε το υπέροχο clutch bag της Bottega Veneta. Όσο για τα κοσμήματα που φόραγε έφεραν την υπογραφή, Vourakis.

Η Καλομοίρα έκανε τη διαφορά με το φούξια σύνολό της, της εταιρίας BSB, συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2015-16.

Η Ελένη Τσολάκη όπως πάντα χαμογελαστή, αφέθηκε στο φακό του FTHIS.GR, με το mini playsuit της συνδυασμένο με τα πέδιλά της, στο nude χρώμα!

H Courtney Parker  φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες από παγιέτες, μία δημιουργία του σχεδιαστή Σπύρου Στεφανουδάκη, όπως και η Antonella που επέλεξε να φορέσει φόρεμα του ίδιου σχεδιαστή αλλά σε nude χρώμα.

Η Έβελιν Καζαντζόγλου, άκρως εντυπωσιακή, επέλεξε να φορέσει φόρεμα της, Νidodileda με πέδιλα Sante και τέλος η  Demy φόρεσε ένα μίνι φόρεμα Toi & Moi και το συνδύασε με πέδιλα Sante. και ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα Toys... H Antonella των Kings φόρεσε ένα nude φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα του σχεδιαστή Σπύρου Στεφανουδάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR