counter

Έγινε της... ουράς στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2015

Έγινε της... ουράς στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2015
Έγινε της... ουράς στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2015

Από τη Φανή Αγγελίδου

Τα βραβεία MAD Video Music Awards, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο και μπορεί το κόκκινο χαλί να γέμισε από λάμψη με τις ελληνίδες celebrities να κλέβουν για ακόμα μία φορά την παράσταση με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, ωστόσο, ο φακός του FTHIS.GR, απαθανάτισε πολλές ουρές! Μα πάρα πολλές! Τι εννοούμε; Αν ρίξετε μία ματιά στις παραπάνω φωτογραφίες θα διαπιστώσετε και εσείς ότι τα φορέματα με ουρές είχαν την τιμητική τους!

Με πρώτη την Έβελιν Καζαντζόγλου, όπου επέλεξε να φορέσει φόρεμα της Νidodileda, συνδυασμένο με πέδιλα Sante. H Courtney Parker, αποκαλύπτοντας την καλοσμιλεμένη σιλουέτα της,  φόρεσε ένα μαύρο ημιδιάφανο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες από παγιέτες, δημιουργία του σχεδιαστή Σπύρου Στεφανουδάκη.

Η νεαρή τραγουδίστρια, Josephine επέλεξε ένα λευκό φόρεμα από τούλι διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες ενώ η Μαρία Κορινθίου επέλεξε μία «τουαλέτα» με λεπτομέρειες δαντέλας, που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν φοράει εσώρουχο.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια των Kings, η Antonella φόρεσε δημιουργία του σχεδιαστή Σπύρου Στεφανουδάκη, σε nude χρώμα, που είχε λεπτομέρειες δαντέλας κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τέλος,  Ελένη Αλεξανδρή ως άλλη  Jessica Rabbit τράβηξε ακόμα και τα πιο δύσπιστα βλέμματα.

Διαβάστε επίσηςMad VMA 2015: Αυτές θα είναι οι εκρηκτικές εμφανίσεις on stage!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR