counter

Mad Video Music Awards 2015: Οι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή

Mad Video Music Awards 2015: Οι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή
Mad Video Music Awards 2015: Οι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή

Απο την Χριστίνα Μόνι

Η απονομή των βραβείων MAD Video Music Awards 2015 στέφθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία.

Η 12η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Όπως ήταν λογικό οι περισσότεροι έδειχναν μουδιασμένοι με τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα αλλά πολλοί ήταν οι διάσημοι celebrities της εγχώριας showbiz που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση και οι τραγουδιστές ως σωστοί επαγγελματίες ανέβηκαν στην σκηνή και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα θέλοντας να κάνουν το κοινό να διασκεδάσει και να ξεχαστεί.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στο μουσικό ετήσιο ραντεβού και στην εκρηκτική σκηνή των MAD Video Music Awards απολαύσαμε την Δέσποινα Βανδή, τον Σάκη Ρουβά, την Καίτη Γαρμπή, τον Stan, την Demy, τους  Vegas, την Ελένη Φουρέιρα, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Λάμπη Λιβιεράτο, τις Μέλισσες, την Καλομοίρα και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

Οι νικητές ήταν πολλοί, ανάμεσα τους: η Ελένη Φουρέιρα που αποχώρησε έχοντας κατακτήσει δυο βραβεία, το ίδιο συνέβη και με τον Παντελή Παντελίδη. Το βραβείο της κατηγορίας 'BEST MALE MODERN' ανήκει και επίσημα στον μοναδικό Σάκη Ρουβά και το αντίστοιχο βραβείο στις γυναίκες κέρδισε η Demy.

Η 12η απονομή ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με τους καλλιτέχνες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR