counter

Mad Clip: Στα χνάρια του η αδερφή του, Άσπα - Το τραγούδι της που έγινε viral στο Tik Tok

Mad Clip: Στα χνάρια του η αδερφή του, Άσπα - Το τραγούδι της που έγινε viral στο Tik Tok
Mad Clip: Στα χνάρια του η αδερφή του, Άσπα - Το τραγούδι της που έγινε viral στο Tik Tok

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Mad Clip, που έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Ωστόσο 6 μήνες μετά τον αιφνίδιο χαμό του η αδερφή του, Ασπά, διαπρέπει στα social media και φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του μεγαλύτερου αδερφού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Ελένη Φουρέιρα: Συγκινεί το μήνυμά της για τους 4 μήνες από τον θάνατο του Mad Clip

Πρόσφατα, η Άσπα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα teaser από το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Όλα στάχτη» και κατάφερε να γίνει viral, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιούν το τραγούδι της και να το ερμηνεύουν.

 

@aspa.official Όλα στάχτη! #fyp #mpesfy #foryoupage #aspa #stahti #goldenrecords #tiktokgreece #greekmusic #viral #trend #studio #xyzbca #soon #denmenoiazei ♬ πρωτότυπος ήχος - Aspa.Official

Αξίζει να σημειωθεί πως ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για την αδερφή του Mad Clip και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κοινοποιήσει μόνο μια φωτογραφία της, ενώ στις πληροφορίες της γράφει πως ανήκει στο δυναμικό γνωστής δισκογραφικής εταιρίας.  

Μάλιστα, ο Mad Clip λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο, όπου ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και άκουγε την Άσπα να τραπάρει.

«Πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου», έλεγε ο Mad Clip, πιστεύοντας στο ταλέντο της αδερφής του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR