counter

Mad Clip: Η σχέση του με την Αρετή και η ανάρτηση "Σε αγαπώ μέχρι τον θάνατο"

Mad Clip: Η σχέση του με την Αρετή και η ανάρτηση "Σε αγαπώ μέχρι τον θάνατο"
Mad Clip: Η σχέση του με την Αρετή και η ανάρτηση "Σε αγαπώ μέχρι τον θάνατο"

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του ο θάνατος του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09).

Λίγες ώρες πριν, ο τράπερ βρισκόταν στον γάμο της φίλης και συνεργάτιδας Λίας Παπαδοπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Μπενιουδάκη.

Στον γάμο ήταν καλεσμένη και η πρώην σύντροφος του τράπερ, η 24χρονη Αρετή, η που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Mad Clip.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι λίγο πάνω από τέσσερα χρόνια, ενώ ο Mad Clip είχε γράψει και κυκλοφορήσει για χάρη της το τραγούδι με τον τίτλο «Αρετή».

Ο τράπερ αναφέρονταν πάντα με αγάπη στην Αρετή και δεν έκρυβε ποτέ τον έρωτά του για εκείνη, καθώς ήταν από τα πρόσωπα που τον στήριξαν από τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μουσικής, πριν η καριέρα του εκτοξευθεί.

Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα στα γενέθλια της Αρετής, ο Mad Clip της ευχόταν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «αγάπη μέχρι τον θάνατο», γράφοντας με νόημα: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή».

Σε παλιότερες δηλώσεις του ο Mad Clip είχε πει για την Αρετή: «Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Πριν γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι».

Ο Mad Clip και η Αρετή έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, όμως φαίνεται πως τον περασμένο μήνα έδωσαν τέλος στη σχέση τους, αφήνοντας φίλους και συνεργάτες με την απορία. Πριν από λίγο καιρό υπήρξαν μάλιστα έντονες φήμες για ειδύλλιο του Mad Clip με την νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR