counter

Μάθιου Πέρι: Τα "Φιλαράκια" αποχαιρέτησαν τον Τσάντλερ - Το συγκινητικό "αντίο"

Μάθιου Πέρι: Τα "Φιλαράκια" αποχαιρέτησαν τον Τσάντλερ - Το συγκινητικό "αντίο"
Μάθιου Πέρι: Τα "Φιλαράκια" αποχαιρέτησαν τον Τσάντλερ - Το συγκινητικό "αντίο"

Σοκ έχει προκαλέσει τόσο στο Χόλιγουντ, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, ο ξαφνικός θάνατος του Μάθιου Πέρι, πρωταγωνιστή της σειράς «Τα Φιλαράκια», ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σπίτι του.

Ο Μάθιου Πέρι ήταν μόλις 54 ετών και εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο (28/10) στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Μέχρι στιγμές δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του ηθοποιού οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι του. Ο Μάθιου Πέρι έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με το TMZ o Μάθιου Πέρι, φαίνεται πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή, ενώ η έρευνα για τον θάνατό του παραμένει σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: Mάθιου Πέρι: Η τραγική τελευταία ανάρτηση - Χαλαρώνει στο τζακoύζι που έξι ημέρες μετά βρέθηκε νεκρός

Τα Φιλαράκια - Το "αντίο" στον Μάθιου Πέρι

Τον Τσάντλερ που όλοι αγαπήσαμε, αποχαιρέτησαν και τα «Φιλαράκια», μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στα social media. «Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του και σε όλους τους θαυμαστές του», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ποιος ήταν ο Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Πέρι έγινε παγκοσμίως γνωστός και αγαπητός για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια» του NBC, το οποίο προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004. Ο ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα Primetime Emmy το 2002 για την ερμηνεία του στην αγαπημένη κωμική σειρά. Ο ίδιος και οι συμπρωταγωνιστές του ξαναβρέθηκαν για το reunion της σειράς το 2021.

Ο Μάθιου Πέρι είχε επίσης πρωταγωνιστήσει ή παίξει δεύτερους ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως η ρομαντική κομεντί «Fools Rush In», ή η αστυνομική κωμωδία «The Whole Nine Yards».

Ο Μάθιου Πέρι δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ο ίδιος στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τη Τζούλια Ρόμπερτς, ενώ τελευταία του γνωστή σχέση ήταν η Molly Hurwitz με την οποία αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2020, ωστόσο χώρισαν το 2021.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR