counter

Όταν ο Μάθιου Πέρι μιλούσε για το πόσο απεχθάνεται την κεταμίνη: "Έλεγα αυτό συμβαίνει όταν πεθαίνεις"

Όταν ο Μάθιου Πέρι μιλούσε για το πόσο απεχθάνεται την κεταμίνη: "Έλεγα αυτό συμβαίνει όταν πεθαίνεις"
Όταν ο Μάθιου Πέρι μιλούσε για το πόσο απεχθάνεται την κεταμίνη: "Έλεγα αυτό συμβαίνει όταν πεθαίνεις"

Ενάμιση περίπου μήνα μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, έγινε γνωστή επίσημα η αιτία του θανάτου του. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Τα Φιλαράκια» πέθανε από "οξείες επιδράσεις κεταμίνης", σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες. 

"Το Τμήμα Ιατροδικαστών (DME) της κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Matthew Perry τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης. Στους παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Μάθιου Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Mάθιου Πέρι: Η τραγική τελευταία ανάρτηση - Χαλαρώνει στο τζακoύζι που έξι ημέρες μετά βρέθηκε νεκρός

Ο Μάθιου Πέρι λάμβανε κεταμίνη για τη θεραπεία του άγχους και της κατάθλιψης.

Επειδή η τελευταία λήψη κεταμίνης για τη θεραπεία, είχε γίνει 1,5 εβδομάδα πριν από τον θάνατό του και επειδή η ουσία ανιχνεύεται μόνο για λίγες ώρες μετά τη λήψη της, η έκθεση καταλήγει ότι η κεταμίνη στο σώμα του Μάθιου Πέρι δεν προερχεται από τη θεραπεία.

Ο ίδιος εξηγούσε στο βιβλίο του ότι έπαιρνε τις θεραπείες επειδή η συνθετική μορφή κεταμίνης χρησιμοποιείται στις μέρες μας "για να ανακουφίσει τον πόνο και να βοηθήσει στην κατάθλιψη".

Όπως έγραφε στο βιβλίο του ο Μάθιου Πέρι, λάμβανε εγχύσεις κεταμίνης, ενώ βρισκόταν σε ελβετική κλινική αποκατάστασης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

"Η κεταμίνη ήταν ένα πολύ δημοφιλές ναρκωτικό του δρόμου τη δεκαετία του 1980. Υπάρχει μια συνθετική μορφή του τώρα και χρησιμοποιείται για δύο λόγους, για να ανακουφίσει τον πόνο και να βοηθήσει στην κατάθλιψη", έγραφε ο Μάθιου Πέρι και ανέφερε πως λάμβανε κεταμίνη, ενώ είχε δεμένα τα μάτια του κι άκουγε μουσική. Όπως έγραφε επίσης, πολλές φορές όταν έκανε χρήση, ένιωθε σαν να "πέθαινε".

"Έλεγα "α, αυτό συμβαίνει όταν πεθαίνεις". Το να παίρνεις κεταμίνη είναι σαν να σε χτυπούν στο κεφάλι με ένα γιγαντιαίο φτυάρι. Αλλά το hangover μετά, ξεπερνά το φτυάρι. Η κεταμίνη δεν ήταν για εμένα", είχε γράψει ο Μάθιου Πέρι.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR