counter

"Λύγισε" η Κατερίνα Διδασκάλου: "Τους στέρησα την παρουσία μου"

"Λύγισε" η Κατερίνα Διδασκάλου: "Τους στέρησα την παρουσία μου"
"Λύγισε" η Κατερίνα Διδασκάλου: "Τους στέρησα την παρουσία μου"

Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού.

Μέσα σε όλα η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την σχέση με τα παιδιά της και τα εγγόνια της μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή της αφού όπως εξομολογήθηκε τους στέρησε την παρουσία της…

Όσα είπε η Κατερίνα Διδασκάλου

 «Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Μερικές φορές χωλαίνει η διαχείριση της προσωπικής ζωής και της οικογένειας, χωλαίνει αναγκαστικά. Τα εγγόνια μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα. Έχουν έρθει τώρα για λίγες μέρες από το Άμστερνταμ και με ρωτούσαν: “Κατρίν, που πας;”. Έτσι με αποκαλούν και μου θυμίζουν λίγο τα παιδιά μου, που μου έλεγαν και αυτά: “που πας”» εξομολογήθηκε αρχικά, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Διδασκάλου: Το απρόοπτο που της συνέβη στην παράσταση που πρωταγωνιστεί - "Ξαφνικά..."

«Βέβαια και ένιωσα τύψεις που άφηνα τα παιδιά μου. Κάποια στιγμή τους είπα: “Δεν θα πω ποτέ πως θυσιάστηκα. Έκανα επιλογή να είμαι κοντά σας και να μην κάνω κάτι. Έκανα επιλογή να είμαι μακριά σας και να κάνω κάτι”. Ένιωσα ότι τους στέρησα την παρουσία μου, φυσικά. Δεν είμαι η μαμά του “πήρες ζακέτα;” και του “έφαγες;”. Η φροντίδα είναι κάτι που έρχεται από μέσα. Στα εγγόνια μου όμως, όχι, δεν δίνω σοκολάτες ούτε και ζάχαρη! Τους παίρνω γλειφιτζούρια χωρίς ζάχαρη από το φαρμακείο. Θα ήθελα να έχω τα παιδιά μου πιο κοντά μου, τώρα που μπορώ και έχω την πολυτέλεια να δουλεύω ίσως λιγότερο κάποιες σεζόν, όπως και μια ισορροπημένη προσωπική ζωή» πρόσθεσε η Κατερίνα Διδασκάλου και «λύγισε».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR