counter

Λίντσεϊ Λόχαν: Μας δείχνει το σώμα της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Λίντσεϊ Λόχαν: Μας δείχνει το σώμα της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της
Λίντσεϊ Λόχαν: Μας δείχνει το σώμα της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Πριν από 15 περίπου ημέρες έγινε γνωστό πως η Λίντσεϊ Λόχαν έγινε μητέρα για πρώτη φορά μαμά. Η 37χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που γεννήθηκε στο Ντουμπάι και θα πάρει το όνομα Λουάι.

Μερικές μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η Λίντσεϊ Λόχαν μας έδειξε πώς είναι το σώμα της, ποζάροντας μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της και δείχνοντας παράλληλα, την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλιά. 

«Είμαι τόσο περήφανη για το τι κατάφερε αυτό το σώμα κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών της εγκυμοσύνης και τώρα της ανάρρωσης. Το να έχεις ένα μωρό είναι η μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο! Το OOTD μου τον τελευταίο καιρό είναι τα εσώρουχα @fridamom μετά τον τοκετό. Επειδή δεν είμαι μια συνηθισμένη μαμά, είμαι μια επιλόχειος μαμά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram η Λίντσεϊ Λόχαν.

Θυμίζουμε πως η Λίντσεϊ Λόχαν ζει στο Ντουμπάι από το 2014. Τον Νοέμβριο του 2021 ανακοίνωσε πως αρραβωνιάστηκε τον Μπάντερ Σάμμας, μετά από τρία χρόνια σχέσης. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2022, ενώ ο γιος τους γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2023.

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR