counter

Λίνα Σακκά: Αυτοί είναι οι λόγοι που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία

Λίνα Σακκά: Αυτοί είναι οι λόγοι που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία
Λίνα Σακκά: Αυτοί είναι οι λόγοι που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Λίνα Σακκά στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε όσους την πλήγωσαν και την πρόδωσαν. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έκανε ψυχοθεραπεία για επτά χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Η Λίνα Σακκά μεγαλώνει μόνη της το παιδί της: Όλα όσα εξομολογείται δημόσια

Μιλώντας για την προδοσία, η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Έχω αισθανθεί προδομένη σε όλους τους τομείς και έχω πληγωθεί εξίσου. Αλλά έχω προσπαθήσει να έχω κατανόηση και να δώσω άφεση στον άλλον και να πω πως μέχρι εκεί έφτανε και έκανε. Ας μην έχω παραπάνω απαιτήσεις. Το θέμα ξέρεις, δεν είναι αν θα μας φερθούν άσχημα, το θέμα είναι τι ασπίδες προστασίας έχουμε βάλει εμείς μέσα μας για να αντιπαρέλθουμε αυτές τις συμπεριφορές. Αν ο άλλος με βρίσει, καλό είναι να κάτσω να σκεφτώ γιατί στεναχωρήθηκα. Όταν πληγώνομαι, ψάχνω να δω γιατί με πλήγωσε κάτι τόσο πολύ, μήπως γιατί αγγίζει μια αλήθεια; Αυτά προσπαθώ να τα περάσω και στον Μάριο, τον γιο μου."

Η ηθοποιός εξήγησε, επίσης, ότι νιώθει και είναι, πλέον, κατασταλλαγμένη και σε αυτό βοήθησε σε μεγάλο βαθμό η ψυχοθεραπεία που έκανε.

"Έχω κάνει επτά χρόνια ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι σαν να ήμουν παιδί και να μεγάλωσα. Αισθάνθηκα ότι εκεί που δεν υπήρχε το περιβάλλον να βοηθήσει, ήρθε η ψυχοθεραπεία."

Η Λίνα Σακκά αποκάλυψε, τέλος, τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην ψυχοθεραπεία:

"Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Το ότι πολύ εύκολα έπεφτα στα πατώματα και έλεγα μέσα μου ότι πρέπει να δυναμώσω. Τι είναι αυτό που ο καθένας μπορεί να έρθει και να με κάνει ότι θέλει; Έπρεπε να μάθω να έχω το θάρρος της γνώμης μου."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR