counter

Λίνα Σακκά: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση & οι λόγοι που απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας

Λίνα Σακκά: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση & οι λόγοι που απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας
Λίνα Σακκά: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση & οι λόγοι που απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε χθες η Λίνα Σακκά, η οποία και έκανε μια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό.
 
Η ηθοποιός, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στους λόγους που αποσύρθηκε από την υποκριτική αλλά και στον 11χρονο γιο της, ο οποίος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.
 
Όσα είπε η Λίνα Σάκκα
 
«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχω χρόνο. Δεν έχω αποσυρθεί, μου έχει λείψει πολύ το θέατρο και η τηλεόραση. Θα σας πω για τώρα, είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου κι έχω το παιδάκι μου που μεγαλώνει, είναι 11,5 χρονών. Νιώθω πολύ περήφανη. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις για καθημερινό, αλλά λόγω του παιδιού δεν μπορώ να είμαι 10 ώρες σε ένα γύρισμα», είπε αρχικά η Λίνα Σακκά και συνέχισε λέγοντας:
 
 
Με τον Κρατερό Κατσούλη και την Μαριάννα Τουμασάτου
 
«Ο γιος μου δεν με κάνει ότι θέλει, έχουν μπει πλέον όρια. Δεν θέλω να είμαστε φίλοι με τον γιο μου, θέλω να κρατήσουμε τη σχέση που έχουμε, μαμάς και γιου. Παλιά δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, αλλά τώρα τον βλέπω και καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ αυστηρή. Ο γιος μου δεν θέλει να με δει στην τηλεόραση» 
 
Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Photo Credits: NDP\Papadakis spress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR