counter

Λίλιαν Αρχόντη: Η "Μπαχάρ" του Ταμάμ άλλαξε τα μαλλιά της για τον ρόλο!

Λίλιαν Αρχόντη: Η "Μπαχάρ" του Ταμάμ άλλαξε τα μαλλιά της για τον ρόλο!
Λίλιαν Αρχόντη: Η "Μπαχάρ" του Ταμάμ άλλαξε τα μαλλιά της για τον ρόλο!

Η Λίλιαν Αρχόντη έδωσε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για την τηλεοπτική «Μπαχάρ» που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά του Ant1Ταμάμ. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν την ενοχλεί που φοράει μαντίλα και για να πάρει τον ρόλο χρειάστηκε να αλλάξει τα μαλλιά της.

 «Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Το λατρεύω κιόλας, γιατί λατρεύω την Μπαχάρ και αυτή εμένα. Όταν φοράω τη μαντίλα, είμαι η Μπαχάρ» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Μου ζήτησαν από ξανθά να τα κάνω σκούρα. Στα πρώτα επεισόδια φορούσα μέσα από τη μαντίλα και κορδέλα, και μπορώ να πω ότι αυτός ο συνδυασμός, εκτός του ότι με ζέσταινε, με δυσκόλευε και δεν μπορούσα να ακούσω καλά (γέλια). Τότε η Μπαχάρ ήταν ένα καινούργιο και άγνωστο πλάσμα για μένα, ένας ρόλος δύσκολος από την αρχή, γιατί η ηρωίδα είναι Τουρκάλα, μουσουλμάνα, φορά μαντίλα κι έχει μια άλλη αντίληψη. Σαφώς και ήταν ενδιαφέρον και διαφορετικό απ’ ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα».

Στην συνέχεια, αποκάλυψε ότι ο ρόλος της ήταν έκτακτος και στην συνέχεια έγινε μόνιμος αλλά και για τα κοινά στοιχεία που έχει με την Μπαχάρ.

«Ξεκίνησα για να κάνω ένα guest και, αν προέκυπτε, κι ένα δεύτερο επεισόδιο. Το δέχτηκα και μετά με ειδοποίησαν ότι τους άρεσα πολύ ως Μπαχάρ και μου έγραψαν μόνιμο ρόλο. Είναι ελληνική προσθήκη στο σίριαλ, δεν υπήρχε στο πρωτότυπο γερμανικό. Είναι γλυκό πλάσμα και μεγαλόψυχη, και γι’ αυτό τη λένε και Μπαχάρ (τριαντάφυλλο). Ολοι απευθύνονται σε εκείνη για βοήθεια και είναι άνθρωπος δοτικός. Πιστεύω ότι κι εγώ είμαι πολύ τρυφερή μαμά και έχω τον δυναμισμό που διαθέτει η Μπαχάρ στα τελευταία επεισόδια τα οποία προβάλλονται τώρα. Ως Ζυγός είμαι θετικός άνθρωπος, δεν θέλω να με πειράζουν και να με εκνευρίζουν, αλλά είμαι και ευγενική, ακριβώς όπως η Μπαχάρ».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR