counter

Λίγο ακόμα να έσκυβε και...

Λίγο ακόμα να έσκυβε και...
Λίγο ακόμα να έσκυβε και...

Είναι πληθωρική και δεν διστάζει να το επιδεικνύει στον φωτογραφικό φακό με άνεση! Η 32χρονη τηλεπαρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων για εύσωμες γυναίκες Gemma Colins έχει επανειλημμένως εμφανιστεί με τολμηρά outfits μα αυτή τη φορά οι φωτογραφίες από την νυχτερινή της έξοδο παραλίγο να δείξουν..τον βαθύτερο εσωτερικό κόσμο της!

Το διάσημο μέλος του βρετανικού reality "Τhe Only Way is Essex" εντοπίστηκε με τον Dan Osborne που επίσης συμμετέχει στο εν λόγω reality το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου έξω από το ξενοδοχείο Charlotte Street Hotel  όπου δείπνησαν μαζί, φορώντας ένα φόρεμα τόσο στενό που λίγο έλειψε να προκαλέσει.. έκρηξη στο σημείο του στήθους!

Βέβαια πριν από λίγες μέρες τα φλας την είχαν απαθανατίσει με άλλο συνοδό που φέρεται να είναι η σχέση της, μα σύμφωνα με την Daily Mail δεν φαίνεται να είναι σταθερή. Οι δύο τους είχαν παρευρεθεί στα British Plus Size Awards σε μια εμφάνιση που επίσης δεν είχε περάσει απαρατήρητη. Το ρούχο που φοράει η Gemma σε αυτή την έξοδό της είναι από την δική της συλλογή ρούχων που όπως φαίνεται έχει στόχο να τονίζει τις αναλογίες της. Η ίδια έχει δηλώσει ότι έχει ήδη 18 μήνες στην βιομηχανία ρούχων και ξεκίνησε την “Gemma Collins Collection” γιατί δεν την ικανοποιούσαν τα ρούχα της αγοράς για τις εμφανίσεις της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR