counter

Πρίγκηπας William-Kate Middleton: Αγκαλιά με τον γιο τους ντυμένο τάρανδο, στα πρώτα του Χριστούγεννα!

Πρίγκηπας William-Kate Middleton: Αγκαλιά με τον γιο τους ντυμένο τάρανδο, στα πρώτα του Χριστούγεννα!
Πρίγκηπας William-Kate Middleton: Αγκαλιά με τον γιο τους ντυμένο τάρανδο, στα πρώτα του Χριστούγεννα!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Κate Middleton και του Πρίγκηπα William με τον γιο τους 

Λίγες μέρες πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων,έκπληξη έχουν προκαλέσει  φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζουν τον Πρίγκηπα William και την Κate Middleton να απολαμβάνουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα με τον γιο τους διαδόχο του θρόνου, George Alexander Louis, ντυμένο τάρανδο. Οι φωτογραφίες δείχνουν σύσσωμη την βασιλική οικογένεια να έχει καταληφθεί από ενθουσιασμό και να είναι συνεπαρμένη από το διάχυτο Christmas spirit στο παλάτι του Sandringham.

Ο Πρίγκηπας Ηarry ως θείος του διαδόχου, ντυμένος Άγιος Βασίλης προσφέρει απλόχερα δώρα στον ανηψιό του που δείχνει ξετρελαμένος με την εορταστική ατμόσφαιρα. Σε άλλο καρέ η βασιλική οικογένεια δείχνει να γευματίζει πλουσιοπάροχα.Οι εκφράσεις του προσώπου όλων των μελών της οικογένειας, δείχνουν ότι τα πρώτα τους Χριστούγεννα με τον διάδοχο George Alexander Louis είναι τα καλύτερα που έχουν ζήσει ως τώρα. Σύμφωνα με την με την Daily Mail, οι εν λόγω φωτογραφίες δεν απεικονίζουν το "αυθεντικό" πριγκιπικό ζεύγος αλλά ένα πιστό του αντίγραφο αν και βλέποντας κάποιος τις φωτογραφίες με την πρώτη ματιά μπορεί να θεωρήσει ότι οι είχε παρεισφρήσει στα άδυτα της ιδιωτικής ζωής της βασιλικής οικογένειας.

Η Kate Middleton, ο Πρίγκηπας Ηarry και οι...σωσίες τους

Ο φωτογράφος Αlison Jackson εντόπισε τους σωσίες του πριγκιπικού ζεύγους και δημιούργησε ένα φωτογραφικό concept που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα που ίσως έχει το παλάτι τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Ο φωτογράφος κάπως έτσι φαντάστηκε ότι θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της Κate Middleton και του Πρίγκηπα William με τον διάδοχο του θρόνου, γιο τους. Το πώς θα είναι στην πραγματικότητα τα  Χριστούγεννά τους, μόνο οι κύκλοι της οικογένειας μπορούν να το ξέρουν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR